Nie jesteś zalogowany.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ho Ho Ho, Merry Christmas, Ho Ho Ho! W milionowym chapterze dzieci Sasuke i Naruciaka dopiero chyba się zmierzą....
Magiczne drzewka, księżniczki i zakazane owoce.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Naruto od pewnego czasu jest tak głupie, że aż śmieszne. Ale ostatni chapter to już w ogóle jakieś przegięcie. Niech Kishimoto już to kończy, bo z tygodnia na tydzień kompromituje się coraz bardziej.
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
A gdzie Adam?
Niech Kishimoto już to kończy, bo z tygodnia na tydzień kompromituje się coraz bardziej.
Tak się zawsze zastanawiałem...
Po co czytasz/czytacie, skoro to takie złe? Nadzieje nadzieją, ale każdy ma swoje limity.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
A gdzie Adam?
Dokładnie to samo pomyślałem czytając pierwszy raz
Tak się zawsze zastanawiałem...
Po co czytasz/czytacie, skoro to takie złe? Nadzieje nadzieją, ale każdy ma swoje limity.
Do tej pory nie narzekałem! Ale dzisiaj nie mogłem się powstrzymać. Ta walka z Obito jest straasznie nudna ;p
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Wiecie, że za rok lub półtora ta manga ma się skończyć? Czytam,bo się zdeczka przyzwyczaiłem.
Ale jedno jest pewne, od początku tej żałosnej wojny ta manga nie ma sensu
Ja powiem tak: Pomysł z wojną był dobry. Niestety autor za bardzo ją rozciągnął, manga już dawno powinna się skończyć. Zgodzę się z przedmówcą, manga nie ma sensu od początku wojny. Zrobiła się zwyczajnie po prostu nudna.
A co do :
Wiecie, że za rok lub półtora ta manga ma się skończyć?
Tak długo jeszcze?
Wow, fajny rozdzialik
LOL i WTF?! - to jedyne, co mogę powiedzieć o najnowszym rozdziale Czarny Zetsu gogo
High Speed Transplantation plus Perfect Susanoo=Kaszalot
Duchowa transplantacja xd
Ale gófno, olaboga. Mam nadzieję, że szybko to mango skończy.
E tam. Niech jeszcze wskrzeszą wszystkich do życia i będzie komplet.
Ta, bestie zamienią się w dziewięć kryształowych kul i wyjdzie smok, który spełni trzy życzenia.