Nie jesteś zalogowany.
Pytam się tak z ciekawości.
Evangeliona ktoś może nagrywał?
Tak się skała, że mam to nagrane
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Topic pewnie zostanie zablokowany... regulamin sie kłania
A gdzie jest powiedziane, że nie można nagrywać sobie filmów z telewizji dla własnego użytku?
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
a tak z ciekawości to czy oprócz evangeliona jakieś inne też masz nagrane np fushigi yugi,gilgamesh,last exile?
masz może GTO
Ja mam prawie całą serię NGE i połowę GTO.
Jak ktoś byłby chętny wymienić się bądź nie tylko to proszę pisać na GG: 643795 albo pw - zawsze odpisuję.
Interesują mnie anime począwszy od Fushigi Yugi wzwyż a szczególnie evangelion.
co to bylo za anime Fushigi yugi na hyperze ja pamietam tylko helsinga bebopa gto nge gilgamesz i grobowiec świetlikow a noi gundum wing a to fushigi to co to bylo i kiedy?
A Fushigi było na Hyperze? [mruga]O ja nieszczęsna nie widziałam jakoś nigdy, a bardzo bym chciała mieć...[slina] Hym ale zapewne to już dawno i nieprawda..
Przeciez FY jest nudne i glupie -_- Glupsze to jest chyba tylko Ayashi no Ceres (poza paroma scenami). Mialem (nie)przyjemnosc goscic u siebie kilka tomow FY i po przeczytaniu (droga przez piekło) stwierdzam, iz nawet wrogowi tego nie polece:)
Tak mam prawie wszystko co leciało na Hyperze: Fushigi Yuugi,Gilgamesh,NGE,Hellsing,Crest of the stars,GeneShaft,GTO,Vampire Princess Miyu,Gundam Wing+Endless Waltz movie,Arjuna,The Vision of Escaflowne TV. Mam też anime z Canalu+: Fushigi Yuugi OAV,Wolfs Rain,Ninja Scroll TV,Landlock,Spirited Away.No i jedno anime z RTL7:Slayers-wszystkie serie:)No i z TVP Princess Mononoke
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-03-08 21:52:52)
a co byś chciała za gto hellsing nge vampire princess miyu wolfs rain ????????
Ostatnio edytowany przez Bankaii (2006-03-08 23:14:13)
Nic, a co mam chcieć?;)
Takie małe sprostowanie: ja mam te anime nagrane na kasety VHS. W przyszłości jak będę miała czas to zamierzam zgać to na DVD.
na hyperze sa tak czeste powtorki ze nie warto nic nagrywac z tej stacji (po pewnym czasie znasz juz kazdy odcinek na pamiec):D
No mają częste powtórki ale nic nie szkodzi:) Co jakiś czas coś nowego puszczą i jest fajnie:D
Ja tak właściwie nagrywam te anime dla koleżanki, która nie ma jak na kompie oglądac to pożycza ode mnie kasety:)
[rip]mnie to denerwuje ile razy mozna ogladac GTO albo Last Exile???? raz na rok puszcza cos nowego (mam na mysli Gilgamesha - jestem ciekawa ile razy jeszcze bedzie wyswietlany:D).
od pewnego czasu przestalam ogladac hypera to czego nie zobacze teraz napewno powtorza jeszcze ze 100 razy
A ja tam preferuję serie, które są świeżutkie jak bułeczki i jeszcze nie mają kompletnych subów[jezor] Takie coś ogląda się jak seriale w tv, czeka się na kolejne odcinki. Można wymienić chociażby: Magikano, Karin, Mai Otome, The Snow Queen, Shinigami-no Ballad, Love Love, Lemon Angel Project, Kashimashi, Koikoi7... i wiele, wiele innych. Nie wiem co was kręci w GTO, bo znam ciekawsze serie school-live z lepszą fabułą, kreską, no i to co mnie w anime najbardziej pociąga... (nie, nie pantsu) lecz muzyczka.[yahoo]
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-03-09 00:05:19)
na hyperze sa tak czeste powtorki ze nie warto nic nagrywac z tej stacji (po pewnym czasie znasz juz kazdy odcinek na pamiec):D
Tylko zauważ, że w czasie, gdy lecą powtórki oni tłumaczą nowe serie. Więc lepiej, by puszczali powtórki niż żeby nie leciało nic XD
Czyli masz na vhs.
Czyli na komputerze się chyba nie otworzy:)
A tak z ciekawości to czy na dvd ktoś nagrywał anime?