Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
A dlaczego tak nagle bez ostrzeżenia zniknęliście?
AizenSosuke napisał:
A dlaczego tak nagle bez ostrzeżenia zniknęliście?
W skrócie Fansubs.pl padło. Ten temat powinien ci trochę przybliżyć sprawę klik. Poza tym to stało się parę miesięcy temu, więc chyba nie tak nagle?
Ostatnio edytowany przez 117 (2014-03-25 16:21:28)
Słyszałem o padnięciu Fansubs.pl, tylko co ma z tym wspólnego strona Kuruoshii Anime? I co z tego, że zniknięcie miało miejsce kilka miesięcy temu? Strona KA została zamknięta z dnia na dzień, bez żadnego ostrzeżenia. Wiem o tym, bo bardzo często zaglądałem na ich stronę i wciąż miałem nadzieję na ich powrót.
Ponieważ ich strona leżała na serwie fansubs.pl, a że kupili domenę kuruoshiianime.pl to już inna sprawa.
Nie myl domeny z serwerem.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-03-28 21:17:03)
Słyszałem o padnięciu Fansubs.pl, tylko co ma z tym wspólnego strona Kuruoshii Anime? I co z tego, że zniknięcie miało miejsce kilka miesięcy temu? Strona KA została zamknięta z dnia na dzień, bez żadnego ostrzeżenia. Wiem o tym, bo bardzo często zaglądałem na ich stronę i wciąż miałem nadzieję na ich powrót.
A no tyle, że strona stała na tym hostingu, więc zniknęła tak samo jak fansubs.pl - z dnia na dzień. W ogóle co to za postawa roszczeniowa?
W ogóle co to za postawa roszczeniowa?
Nie mam żadnych roszczeń. Na jakiej podstawie wysnułeś wniosek, że mam jakieś roszczenia względem Kuruoshii Anime?
Panowie, spokojnie. slymsc już wyjaśnił. Jak się coś zmieni, to będzie o tym informacja.
Strony Poprzednia 1 2