Nie jesteś zalogowany.
Znajdź sobie jakiegoś korektora, bo interpunkcja w Wooserze leży i kwiczy. Poza tym czcionka użyta w tytule odcinka nie wyświetla polskich znaków. A to nie pierwszy raz, bo jakiś czas temu też mi w czymś nie wyświetlało polskich liter (chyba w Egao no Hana, ale pewny nie jestem). Sama czcionka dialogowa też niekiedy dobija (takie kulfony, że płynne czytanie odpada).
Tak czy siak, dzięki za Woosera i kilka innych pierdółek.
Dzięki Camizi za radę.
I kolejny jakże zapomniany przeze mnie projekt ujrzał światło dzienne, a mianowicie:
Read or Die OVA 1-3
Przyjemnego odmóżdżania
Enjoy
I kolejny projekt zapomniany przez świat zostaje wydany:
Strait Jacket OVA 1-3
3 OVA połączone w 1 plik.
Enjoy
Jako, że dziś 1 Kwietnia i Prima Aprilis, Kami Squad wydało coś dużego:
Tekken: Blood Vengeance
Dostępny na naszym wordpressie.
Czy to prawda, czy to żart dowiedzcie się sami.
Enjoy
Dziś tylko dokończenie jednego projektu, a mianowicie:
Pupa 12
dostępna na naszym wordpressie.
Enjoy
I kolejny projekt zakończony, a mianowicie:
Uchurei 1-12
Do pobrania wiadomo skąd.
Enjoy
Kami Squad życzy wszystkim animemaniakom Wesołego Jajka.
Koroshiya-san 05
Wiadomo skąd.
Enjoy
Kolejne 2 subki do pobrania z naszego wordpressa, a mianowicie:
Soul Eater 17
oraz
Vision of Escaflowne 01
Enjoy
W Vision of Escaflowne pojechaliście
"8 bitów, brak psyrd" pasy są jak na łonlinach.
Animu jest w iso i naprawdę można to pięknie przekodować, mam sentyment do tej bajki, pokazywanie tego w takiej jakości to jakaś profanacja.
W Vision of Escaflowne pojechaliście
"8 bitów, brak psyrd" pasy są jak na łonlinach.
Animu jest w iso i naprawdę można to pięknie przekodować, mam sentyment do tej bajki, pokazywanie tego w takiej jakości to jakaś profanacja.
Niestety nie posiadam ISO, niestety nie jestem mega uber pr0 koderem by spełnić każdego wymagania, dlatego zgadzam się z tobą, że obraz nie powala, ale jeżeli znajdzie się ktoś, kto zakoduje to animu zrobie v2, jeżeli nie, wydam dalej na takim materiale na jakim mam.
Nie róbmy tutaj oftopa, jeżeli ktoś chce pomóc zapraszam na priv, gg, e-mail. Dziękuję.
Dwie kolejne pozycje do pobrania.
Sugar Soldier 1-3
oraz
Kantoku Fuyukitodoki 01
Enjoy
Szefo zapomniau napisać, toteż zawiadamiam, iż:
Basket Army 5
i Kantoku Fuyukitodoki 02 do pobrania wiadomo skąd.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
W dwóch odcinkach Hipira-kun synchro się nie zgadza, w pierwszym i bodajże przedostatnim.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Vision of Escaflowne 02 na wordpressie. Przy okazji uaktualniony odcinek pierwszy. Miłego seansu.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2014-07-31 02:35:32)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Escaflowne 03 i Koroshiya-san 06 do pobrania.
Kilka różności z Loganogrodu:
Kolejna porcja płotek-kilkuminutówek.
Berserk: Ougon jidai hen. Miłego seansu.