Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
słabo, ciągnął się ~2h :{
U mnie normalnie szło
Ja nie miałem żadnych problemów ze ściągnięciem, ściągnęło mi z normalną prędkością.
To z mega jest coś nie tak. Raz mi leci full łączem, innym razem góra kilkanaście kilobajtów na sekundę a najczęściej mam transfer na poziomie 450-500 kilo na sekundę.
To z mega jest coś nie tak. Raz mi leci full łączem, innym razem góra kilkanaście kilobajtów na sekundę a najczęściej mam transfer na poziomie 450-500 kilo na sekundę.
Z MEGA zawsze jest coś nie tak. A teraz, moi mili, dosyć spamu. Jest temat od MEGA.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-01-19 23:23:35)
Trzeci odcinek rozesłany. Na razie w formie patcha, bo wysłanie czegoś w weekend to wcale nie taka prosta sprawa.
Thx za 3 epek
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Przyłącz się do akcji "Nie wspieram onlajnów".
arigatou gozaimasu
W ogóle to zapomniałem się pochwalić, że w tym epie zrobiłem timing dialogowych od zera. Tak jakoś nie chciało mi się czekać na wydanie Chihiro.
Szacunek za timing ze ci się chciało
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
W takim razie szacun, że Ci się chciało. Dzięki za kolejny ep. Obejrzę pewnie po sesji dopiero. To się nazbiera bajek do oglądania.
Czwarty odcinek rozesłany.
Może się zapytam, ale nie krzyczcie na mnie czy coś .
Domyślam się że macie to anime z "hardsubami" i walczycie z bezprawnym wykorzystaniem napisów bez wiedzy autora. I tu moje pytanie - czy pojawią się w przyszłości napisy po zakończeniu tego anime lub sezonu w postaci plików *.ass ? Czy nie ma sensu liczyć na jakąkolwiek łaskawość dla zwykłego zjadacza chleba - chodzi o tych co ściągają dla siebie dane anime.
I tu moje pytanie - czy pojawią się w przyszłości napisy po zakończeniu tego anime lub sezonu w postaci plików *.ass ?
Może się pojawią. Ktoś musi przetłumaczyć i wrzucić na ANSI.
Dzięki za suby i wstawki.
Dzięki za napisy. Seria bez rewelacji, ale nawet miło się oglądało.
Dzięki za napisy.
Dzięki za subki.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna