Nie jesteś zalogowany.
down: Taki żarcik, dzisiaj 1 kwietnia
Tak, tak
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Raw Kaze Tachinu
Ostatnio edytowany przez fanthomas (2014-04-01 16:43:08)
W lipcu będzie drugi sezon Ai Mai Mi!
Powstanie anime na podstawie wielotomowej powieści "Ninja Slayer".
To już pewne - Crunchyroll będzie streamować drugi sezon JoJo. Co więcej, będzie to na zasadzie "worldwide" (dostęp z całego świata, a nie tylko z USA
http://www.crunchyroll.com/anime-news/2 … ture-anime
Woohooo!!
Już się bałem, że Funi... ufff.
No... i teraz całkiem fajne subki będą zripowane od HS jeszcze tego samego dnia.
Ciekawe czy z fanowskich ktoś będzie jeszcze robił, strzelam, że MMM, ale kto ich tam wie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ja tam się cieszę, że będą mangę tłumaczyć. Już dużo czasu minęło, od kiedy czytałem ostatnio jakąkolwiek, a może zacznę tę.
W dodatku nie tylko drugi, ale i pierwszy sezon anime będą tłumaczyć i na tych samych zasadach zostanie udostępniony.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-04-02 22:41:43)
Ja tam się cieszę, że będą mangę tłumaczyć. Już dużo czasu minęło, od kiedy czytałem ostatnio jakąkolwiek, a może zacznę tę.
W dodatku nie tylko drugi, ale i pierwszy sezon anime będą tłumaczyć i na tych samych zasadach zostanie udostępniony.
A starczy ci życia?
To ma chyba więcej rozdziałów niż Łan Park.
W sumie najbardziej mnie bolą te licencje u CR... fajnie, że JoJo będzie dostępny także w Europie, ale gdyby wszystkie ich wrzutki tak miały, to już dawno temu płaciłbym im te 7$ za konto premium.
A tak to lipa.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A starczy ci życia?
Jeśli bedzie trzeba, to będę czytał do us śmierci.
Obecnie wszystkie rozdziały mang głównych (czyli te z "part" w tytule) to razem 877 chapterów na stan dzisiejszy.
Ale to temat o anime, a nie mandze, więc sorry za .
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-04-02 22:52:51)
Glass Lip - P.A. Works
>> PV1 <<
>> CM (ogłoszenie głównej obsady) << [NEW!]
Emisja latem tego roku!
Heh, spryciarze. Jak ciągnąć hype i jednocześnie nie zrobić nowego anime, na które brakuje materiału? Pójść w full_madoka i zrobić z serii TV filmy. Tak więc teraz czekamy na tytanów w kinach, pierwszy w zimie. Nie mam nic przeciwko jeśli wytną z tego te dłużyzny i dopieszczą animacje tak jak to zrobił Shaft z wyżej wspomnianą produkcją.
Heh, spryciarze. Jak ciągnąć hype i jednocześnie nie zrobić nowego anime, na które brakuje materiału? Pójść w full_madoka i zrobić z serii TV filmy. Tak więc teraz czekamy na tytanów w kinach, pierwszy w zimie. Nie mam nic przeciwko jeśli wytną z tego te dłużyzny i dopieszczą animacje tak jak to zrobił Shaft z wyżej wspomnianą produkcją.
Już wspomniano o tym w konkretnym temacie o anime Shingeki no Kyojin.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-04-03 23:31:25)
Już wspomniano o tym w konkretnym temacie o anime Shingeki no Kyojin.
Możliwe, ale tam nie mieli CC w awatarze i błyskotliwego komentarza.
A poważnie to z reguły nie czytam na tym forum nic ponad ten temat i dział RTT, więc nie widziałem. (Głupio to brzmi napisane w dniu, gdy akurat mi ktoś podlinkował tematy o Magi i KlK i zbłądziłem w tamte rejony. xd)
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2014-04-03 23:53:54)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A kogo to obchodzi, że Ciebie mało obchodzi?
Zapuść dropa i daj se na luz.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-04-04 00:16:04)
A kogo to obchodzi, że Ciebie mało obchodzi?
Zapuść dropa i daj se na luz.
Dunno - chciałem po prostu wstawić ten obrazek.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dunno - chciałem po prostu wstawić ten obrazek.
Hehe, dobre
btw, muszę sobie zrobić coś takiego jak na obrazku.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2014-04-04 01:10:20)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.