Nie jesteś zalogowany.
Rozsiana po wszechświecie ludzkość rozpaczliwie próbuje wrócić na Ziemię, jednak Koalicja Gai, nowy rząd, ogłasza ją sanktuarium, do którego nikt nie ma wstępu. Nowemu prawu nie podporządkowuje się jeden człowiek - nieśmiertelny kosmiczny pirat, kapitan Harlock.
Wideo: 1920x800 (Hi10bit), źródło BD
Audio: AAC
Napisy: ass
Autorzy:
Tłumaczenie: Lord Gold Crane
Korekta: coellus
Typesetting i efekty: Darth Dragon
Kodowanie: Wooren
Timing: Cassandra Crane
QC: MasaGratoR
Projekt zakończony. Miłego seansu.
Super! Ale to nie miało być mailem rozsyłane?
Super! Ale to nie miało być mailem rozsyłane?
Owszem miało, ale nie jest. Tyle było z tym projektem cyrków, że udostępniamy go wszystkim. Tak że bierzcie i jedzcie...
PS. Tylko seedować, pijawy.
Wielkie dzięki za wrzutkę!
Jak ktoś nie wie, czy zobaczyć film, to polecam ten trailer:
http://youtu.be/I99ImR2FIUU?t=1m46s
Dokładnie od tej minuty, bo wcześniej jest prezentacja motion capture (ten utwór pojawia się też w filmie).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-04-03 22:06:11)
Wolę się upewnić przed odpaleniem - można oglądać spokojnie bez znajomości starej serii i zaspoilerowania sobie czegoś z niej?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Wolę się upewnić przed odpaleniem - można oglądać spokojnie bez znajomości starej serii i zaspoilerowania sobie czegoś z niej?
Ten film nie zawiera prawie nic z uniwersum Harlocka oprócz projektu postaci głównego bohatera oraz paru tych samych imion.
Okręt, załoga, historia ludzkości i inne różnią się całkowicie od tego, co jest w oryginalnym Harlocku.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-04-03 22:11:46)
Ja starej serii nie widziałem, więc odpowiem tylko na pierwszą część pytania - można oglądać bez znajomości starej. Wiem jedynie, że z pierwszą serią telewizyjną film na niewiele wspólnego (raptem kilka postaci), jest to historia alternatywna.
Trailer mi się bardzo podobał, dlatego czekałem na tę pozycję. Plus zajebiste napisy, cud, miód i orzeszki.
Kurde, za dużo się naoglądałem hardsubów, teraz jest ze mnie leń i trudno mi zebrać się z synchronizacją jakichś napisów
Dzięki za wydanie.
PS: Crane, myślałem, że też dołączysz do fanklubu Czarodziejek
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2014-04-03 22:21:04)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Pozwolę sobie zrobić małe zestawienie postaci z pierwszej serii telewizyjnej.
Harlock:
Przez miesiąc się nie wyseeduję z tego co pościągałem ostatnio, ale warto było. Dzięki za film, z pewnością pooglądam niedługo i skrobnę coś wtedy.
Edit: A naszło mnie żeby to od razu pooglądać. Wizualnie było świetne. Naprawdę kawał dobrej roboty przy tej komputerowej grafice odstawili, ale fabularnie to taki trochę... badziew. Ot pretekst żeby pokazać parę potyczek w kosmosie, abordaż tu, wielkie działo mogące rozwalać planety tam. Nie mniej jednak warto zobaczyć choć raz dla strony wizualnej, najlepiej przy piwie, mniej się klepiesz w czoło.
Jakby kiedyś miało być jakieś v2:
1:14 -> nazywanemu
28:13 -> Pewien
Poza tymi drobiazgami nic nie znalazłem (choć trzeba przyznać, że wcale też nie szukałem). Dzięki za napisy. Jak zawsze bardzo dobra robota.
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2014-04-04 04:04:32)
o tak, czekałem na Wasze kolejne wydanie, dzięki bardzo
Tyle było z tym projektem cyrków
Mea culpa.
Ty dulowaty userze!
LordCrane napisał:Tyle było z tym projektem cyrków
Mea culpa.
Nie, wina bałwanów, którzy próbują przekładać z japońskiego na angielski, nie znając dobrze ani jednego z tych języków.
Nie chcę was zmartwić ale chyba łonlajny już go zakosiły http://anime-odcinki.pl/articles.php?article_id=527
Nie chcę was zmartwić ale chyba łonlajny już go zakosiły http://anime-odcinki.pl/articles.php?article_id=527
To dlaczego wisi tam:
Napisy wykorzystane za zgodą: LordCrane
?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Napisy wykorzystane za zgodą: LordCrane
Pewnie mi umknęło