Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
A ja ze swojej strony, oprócz oczywiście najlepszych życzeń, dodam - nie męczcie tak xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
dzieki za pamiec i zyczenia:)
Dolaczam sie do poprzednikow. Zycze zdrowia, szczescia i takich wspanialych chlopow w realu jacy sa na ANSI
Wszystkiego najlepszego[okej], wiecie Dziewczyny że was kochamy[yahoo]
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Ja też życzę wszystkiego najlepszego w tym specialny dniu. Aby wszystkie kobiety w tym dniu były obdarowane kwiatami. I niech uśmiech nigdy nie znika z twarzy.:D
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kobiet z okazji ich dnia
Witam wszystkie panie. Chciałbym również ze sowjej strony życzyć właśnie wszystkim panią i tych z forum animesub i ogólnie wszystkim, najszczersze życzenia z okazji DNIA KOBIET.
Ps
Bez Was świat byłby niczym.
Wszystkiego naj Kobietki
ja tak samo naj naj naj naj :*:*:*:*:*:*:* dla was
Ja będę oryginalny :
Tajemnicą jesteś,
z księgi czarów - zbiegłą,
mgłą zaklętą,
którą nieliczni tylko przejdą.
Kobieto - puchu marny,
a nie do zdobycia.
Kobieto - ile w tym słowie
- piękna, miłości i życia.
[yahoo][yahoo][yahoo]
Dla wszystkich kobiet wszystkiego najlepszego. Abyście były zawsze były w mym życiu ,bo bez was nie mam po co żyć[wstyd].(a tak na marginesie kocham wszystkie laski[okej])
Drogie Panie życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Waszego dnia. No i żeby Wasi oblubieńcy powiedzieli Wam dzisiaj, że gotujecie lepiej niż ich mamy.
Reasumując wszystkeigo najlepszego.:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Z okazji Waszego dnia, drogie Panie - wszystkiego, wszystkiego najlepszego.:)
Jedna SOSNA i aż tyle ĹOSI?
no to odemnie maly wierszyk
Raz do roku jest taki dzień,
Który przemija jak piękny sen.
Wszystkie kobiety panie i matki,
W dniu tym dostają pachnące kwiatki.
Ja kwiatów nie mam dla Ciebie,
Tylko przesyłam Ci życzenia
Wszystkiego najlepszego z okazji Waszego święta życzę, Dziewczyny, Kobiety, Mamusie
(nie tylko fanki Anime)
Cieszcie się każda chwilką tego dnia. Niech w Waszych serduszkach zawita szczęście, spełnią się marzenia, a wasi ukochani chłopcy niech wyskakują z kasy, i z przyczepą kwiatów u was zawitają...:-D
Z okazji Dnia Kobiet wszystkiego NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO dla wszystkich pań i aby nik wam nigdy nie odebrał tego święta.
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich dziewczyn!
jej!! jakie fajne zyczenia!! :) DZIEKUJE WAM!! i chcialam dodac, ze my tez Was bardzo mocno kochamy! [cmok][cmok][cmok][cmok][cmok] (a przynajmniej ja )
No i ja chciałam bardzo pięknie podziękować za wspaniałe zyczenia... [cmok][cmok][cmok][cmok]
(zwłaszcza poruszyły mnie słowa ~n0need "Mimo, iż was nie cierpie i nienawidze, nie daże was sympatia i nic z tych rzeczy" :D) Dziękuję i jemu za szczerość... Jesteście kochani wszyscy i bez wyjątków... (no może prawie - wybacz Panie wychowawco:P)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna