Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Ja również dołanczam się do życzeń wszystkiego najdobrego
A ja chciałbym wszystkim Paniom z forum dać w tym dniu 100x
ja tez chcialam podziekowac [cmok]za te wspaniale zyczenia
dołączam sie do zyczeń wszystkiego najlepszego Kobietki
Ostatnio edytowany przez stean (2006-03-08 18:58:54)
w dniu tego iście komunistycznego święta niech podwoji się magia w was zaklęta
zyczewam wam dużo milości i radości w życiu
Przepraszam że tak późno ale musiałem odarować parę pań drogich memu sercu
Przesyłam wam drogie dziewczyny/kobiety życzenia najszczersze z głębi serca i duszy, niech wiatr poniesie ze sobą słowa piosenki (może nienajlepszego zespołu ale utworu jak najbardziej pasującego do tego dnia) "A wszystko to, bo ciebie kocham i nie wiem jak bez ciebie mógłbym żyć..."
To ja tez dziękuje za wszystkie życzonka
Ostatnio edytowany przez Irluna (2006-03-08 20:02:08)
Dzieki, dla kazdego buziaki
[cmok][cmok][cmok][cmok][cmok][cmok][cmok][cmok]
[cmok][cmok][cmok][cmok][cmok][cmok][cmok]:)
Mod: Sorki za edycję posta, ale się forum rozjechało i trzeba było poprawić.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-08 20:56:15)
I ja od siebię, życzę wszystkim Paniom wszystkiego najlepszego. To wasze święto i w pełni się wam należy! Jak tak patrzę jak moja Pani się ze mną czasami męczy to dochodzę do wniosku, że i dwóch takich świąt to za mało!
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-08 20:54:49)
Dzięki wszystkim za życzenia jesteście kochani .Po ciężkim dniu naprawdę miło jest coś takiego poczytać:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
DZIęKI Wam za piękne, z głębi serca życzenia
Moze spoznione ale wciaz szczerze zyczonka wszystkiego najlepszego w waszym dniu moje drogie Panie :*
Dzien Kobiet, Dzien Kobiet, Niech Kazdy... Sie Dowie... ze dzis jest Dzien Kobiet
Z tej sznownej okazji Zycze Drogim paniom z forum i nie tylko Wszystkiego Najlepszego , Zdrowka, Szczescia i Radosci, wszelakiej pomyślności i oby anime były miłe i wiecej ich wchodzilo na Twardzielka.....:D
P.S. Ciekawe ile pań pamieta o dniu mężczyzn 10 marca[madrala]
Mam nadzieje ze nie uwazacie mnie za chama ani nic z tych rzeczy...
W kazdym badz razie moze troooche spoznione zyczenia i moze nie za bardzo oryginalne, ale za to prosto z serca
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia Kobiet dla wszystkich Fanek anime i mangi :* muaaa :-)
No ja nie moge byc gorszy nie. W końcu kobiety są wspaniałe i należy się im więc (chociaż faktycznie można było o tym wcześniej pomyśleć[baka])
Wszystkiego najlepszego kochanym anime i mango maniaczkom dużo zdrówka szczęścia i mnustwo nowiutkich mang i anime niech wam się wiedzie tak dobrze jak katanie która właśnie tnie ... masło
Tak jak to juz pare mezczyzn wspomnialo :p troszke pozno te zyczonka ale przynajmniej sa ;p
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :*:*
hmmm... a ja bede orginalny i powiem xD ze zlozylem dzisiaj 1 kobiecie tylko zyczenia i niech tak zostanie xD KEKEKEKKEKEKKE XD lol tak btw nyo nie bede chamski skoro juz napisalem to ... GF & HF & GL & HL & FAYO & HML ... nyo tyo moje zyczonk ;P btw mam ja tam nienawidze kobiet z jednej prostej przyczyny hmm... ale to sie juz domyslcie
puzno bo puzno za to rano o imprezce pomyslisz ze to milo. w zwiazku z konczacym sie nieco dniem kobiet takze skladam zyczenia wszystkim paniom/pannom/dziewczynom/kobietom:D
a zycze tylko tego co pragnie ta nasz pani/panna/dziewczyna/kobieta/bo to chyba najwazniejsze wiec poki ten 8 marca sie nie skonczy to zycze tak z
wlasnego doswiadczenia milej imprezki a potem wedle zyczenia[yahoo]bawmy sie w koncu tylko kobiety swientuja:D
Ostatnio edytowany przez white_diem (2006-03-08 23:54:53)
Strony Poprzednia 1 2 3