Nie jesteś zalogowany.
Sasha1, raczej chodzi o dokonania z tymi dwoma seriami.
Mało jest osób jak Bodzio i Beasamir, którzy biorą parę nowych serii na klatę.
Pozostaję czekać i liczyć, że ktoś weźmie się za kontynuacje nisekoia, ponieważ tłumaczenia dostępne na ansi są słabe, a z imocho tłumaczenie tej samej grupy, lecz inna osoba tłumaczy, a komentarzy nie ma, więc chyba trzeba będzie zaryzykować.
Byłoby też warto dodać tą notkę ze strony do pierwszego posta.
więc uznajemy projekty za wstrzymane na dobre.
Jedynie co mogę zrobić, to podziękować za przetłumaczenie paru pierwszych odcinków i liczyć, że jakieś napisy na ansi będą kiepskie.
Ostatnio edytowany przez kishida (2014-02-26 21:21:34)
Sasha1, raczej chodzi o dokonania z tymi dwoma seriami.
Mało jest osób jak Bodzio i Beasamir, którzy biorą parę nowych serii na klatę.
Pozostaję czekać i liczyć, że ktoś weźmie się za kontynuacje nisekoia, ponieważ tłumaczenia dostępne na ansi są słabe, a z imocho tłumaczenie tej samej grupy, lecz inna osoba tłumaczy, a komentarzy nie ma, więc chyba trzeba będzie zaryzykować.Byłoby też warto dodać tą notkę ze strony do pierwszego posta.
więc uznajemy projekty za wstrzymane na dobre.
Jedynie co mogę zrobić, to podziękować za przetłumaczenie paru pierwszych odcinków i liczyć, że jakieś napisy na ansi będą kiepskie.
Co do Nisekoia, to Red go ponoć tłumaczy, z tym że wypuści go dopiero z BDRipem.
bodzio powróci wraz z ANSI 2.0
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Reedycja odcinków 01-02 w wersji BD jest dostępna na kanale bodzia #bodzio@irc.irchighway.net oraz na blogu http://justawaygintama.wordpress.com/
Ostatnio edytowany przez Xandros (2014-04-11 18:55:49)
Reedycja odcinków 01-02 w wersji BD jest dostępna na kanale bodzia #bodzio@irc.irchighway.net oraz na blogu http://justawaygintama.wordpress.com/
Moim małym zdaniem to ty trollujesz ludzi? Wiadomo przecie wszem i wobec, że w tym wszechświecie Bes wszystkich traktuje jak śmiecie.
Xandros napisał:Reedycja odcinków 01-02 w wersji BD jest dostępna na kanale bodzia #bodzio@irc.irchighway.net oraz na blogu http://justawaygintama.wordpress.com/
Moim małym zdaniem to ty trollujesz ludzi? Wiadomo przecie wszem i wobec, że w tym wszechświecie Bes wszystkich traktuje jak śmiecie.
Ale przynajmniej stosuje się do ustawy śmieciowej i segreguje nas prawidłowo
Xandros napisał:Reedycja odcinków 01-02 w wersji BD jest dostępna na kanale bodzia #bodzio@irc.irchighway.net oraz na blogu http://justawaygintama.wordpress.com/
Może ja czegoś nie wiem, ale o co ci chodzi?
Zostałem uprzejmie poproszony bym wrzucił posta o nowym relku, więc wrzuciłem. Jaki jest twój problem, bo nie rozumiem?
Ostatnio edytowany przez Xandros (2014-04-11 19:48:53)
Nie wszystkich. Są pewne wyjątki.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2014-04-11 20:00:05)
O to przepraszam, może jedynie ja zostałem nieładnie potraktowany. Wręcz zignorowany.
Ostatnio edytowany przez Ma3y (2014-04-11 20:12:33)
Płakać możesz sobie gdzie indziej. Ten temat służy czemu innemu, więc
Ma3y napisał:Xandros napisał:Reedycja odcinków 01-02 w wersji BD jest dostępna na kanale bodzia #bodzio@irc.irchighway.net oraz na blogu http://justawaygintama.wordpress.com/
Zostałem uprzejmie poproszony bym wrzucił posta o nowym relku, więc wrzuciłem. Jaki jest twój problem, bo nie rozumiem?
Moim problemem jest niestety dosłowność wyrazów jakich używasz, może zacznij zamiast dostępne pisać zostały wydane, ponieważ o dostępności na kanałach nie ma w ogóle mowy.
Po prostu chciałem się wypłakać, ponarzekać i po podlizywać...
Widać ni ma efektu.
Co do segregacji to się można zgodzić, o ile posługują się małymi pojemnikami. Widać należę do grona po za pojemnikiem.
Ostatnio edytowany przez Ma3y (2014-04-11 20:39:54)
Xandros napisał:Ma3y napisał:Moim małym zdaniem to ty trollujesz ludzi? Wiadomo przecie wszem i wobec, że w tym wszechświecie Bes wszystkich traktuje jak śmiecie.
Moim problemem jest niestety dosłowność wyrazów jakich używasz, może zacznij zamiast dostępne pisać zostały wydane, ponieważ o dostępności na kanałach nie ma w ogóle mowy.
Przecież torrent do tego wydania jest podlinkowany na stronie, więc o co Ci biega?
Ostatnio edytowany przez Besamir (2014-04-11 20:44:18)
Xandros napisał:Ma3y napisał:Moim małym zdaniem to ty trollujesz ludzi? Wiadomo przecie wszem i wobec, że w tym wszechświecie Bes wszystkich traktuje jak śmiecie.
Jak nie, jak tak.
Jest różnica między dostępnością a upublicznieniem. Dostępny nie oznacza czegoś, co każdy dostanie, tylko że nie jest to trudne (czyli trzeba zasłużyć, by nie mieć dostępu ).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-04-11 20:45:00)
Wiadomo przecie wszem i wobec, że w tym wszechświecie Bes wszystkich traktuje jak śmiecie.
Co ma Bes do bodzia?
Moim małym zdaniem to ty trollujesz ludzi?
Co robi pytajnik w twierdzeniu?
ponieważ o dostępności na kanałach nie ma w ogóle mowy.
Nie widziałem ciebie dziś na kanale bodzia, więc skąd możesz wiedzieć?
wypłakać, ponarzekać i po podlizywać...
W życiu trzeba twardym być, nie miękkim.
Co do segregacji to się można zgodzić
Ech... Tyś widział segregacje...
Ups, ten wątek akurat zaczął tornadoretkina.
Wydaje mi się, że po prostu chodzi o wzajemny szacunek, a nie segregacje.
Ostatnio edytowany przez Xandros (2014-04-11 20:53:43)
Ma3y napisał:Xandros napisał:Może ja czegoś nie wiem, ale o co ci chodzi?
Przecież torrent do tego wydania jest podlinkowany na stronie, więc o co Ci biega?
Może po prostu jestem ślepy, ale kompletnie nie widzę tego o czym prawisz panie.
Jest różnica między dostępnością a upublicznieniem. Dostępny nie oznacza czegoś, co każdy dostanie, tylko że nie jest to trudne (czyli trzeba zasłużyć, by nie mieć dostępu ).
Rozdrobnijmy się inaczej:
dostępny publicznie
dostępny niepublicznie...
A zasłużyłem sobie na nie mienie dostępu pewnie tym, że byłem w grupie jakiś mało ważnych pedancików którzy na domiar złego, udostępnili na jakieś stronie anime- online odcinek. Bogini fortuna to z****.
Besamir napisał:Ma3y napisał:Moim problemem jest niestety dosłowność wyrazów jakich używasz, może zacznij zamiast dostępne pisać zostały wydane, ponieważ o dostępności na kanałach nie ma w ogóle mowy.
Może po prostu jestem ślepy, ale kompletnie nie widzę tego o czym prawisz panie.
BUTTSUBUSU!! YA HA!!
Nie kminie tematu. Za to mam inne pytanie. Reedycja na wersje BD. Dobra, ale tylko to, co było wcześniej przetłumaczone, czy cała seria się pojawi? Akurat porzuciłem serię przez cenzurę czekając na BD.
klik > justawaygintama.wordpress.com/2014/04/11/bb-justaway-imocho-01-02-b/
klik v
Proste?
Ostatnio edytowany przez Xandros (2014-04-11 21:03:29)
Ma3y napisał:Besamir napisał:Przecież torrent do tego wydania jest podlinkowany na stronie, więc o co Ci biega?
Dobra mój błąd, dzięki... A ja głupi szukałem na ircu...