Nie jesteś zalogowany.
Ponieważ animu obsysa czas rozpocząć temat dotyczący mangi.
Co sądzicie o oficjalnym wejściu Haru do haremu?
Myślę, że autor pociągnie ten temat jeszcze przez jakieś 3 rozdziały, a później wrócimy do dotychczasowej stagnacji...
Nie wiem jak animiec, ale manga też obsysa.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Mnie się tam manga podoba, może nie wybitna ale się miło czyta.
Hm... czyżbym w nowym rozdziale widział plot?
Bardzo możliwe, że nowa dziewczyna to posiadaczka ostatniego klucza - przynajmniej raptowne przypomnienie o medalionie by to sugerowało.
Swoją drogą, Raku podejrzanie niewiele pamięta z dzieciństwa - czyżby w upadł na głowę?
@up Czemu akurat "ostatniego"? Pewnie będzie ich jeszcze z kilka.
A tak na serio to nie sądzę, żeby ona miała kluczyk. Cała ta obietnica miała miejsce 10 lat temu, a z nią zna się 6-7, o ile dobrze pamiętam. Trochę byłoby to bez sensu. Już bardziej optowałbym za tym, że nowa koleżanka wie, o co w tym wszystkim chodzi - może Raku powiedział jej o tym, w końcu to było ledwie kilka lat po obietnicy, a jako starsza może mieć lepszą pamięć z tego okresu.
Nikt tam nic nie pamięta sprzed tych 10 lat, ale koleżankę spotkaną 6 lat temu już kojarzy, więc to ałka w głowę raczej niemożliwe.
Cztery, bo o tylu była mowa w tej książeczce z obrazkami co ją znaleźli u Onodery - oczywiście nie oznacza to wcale, że do haremu nie może wejść jeszcze jedna czy nawet dziesięć dziewczyn .
6-7 lat temu, to oni się ostatni raz widzieli . A skoro mieszkała z nim od małego, to bardzo prawdopodobne, że była tam też w czasach tej obietnicy.
Racja, wtedy ostatni raz się widzieli, pomyłeczka. Ale można wiedzieć, gdzie była mowa o 4 kluczach, bo kompletnie nie kojarzę? Nie ważne, znalazłem. Faktycznie, zupełnie o tym zapomniałem. Może manga zaczęła tracić na popularności i trzeba było trochę popchnąć fabułę do przodu. W każdym razie miło, że chociaż pojawiła się nadzieja na jakiś postęp.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-04-12 19:57:10)
No i miałem rację - jest klucz .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-04-18 09:33:29)
Autor tej mangi przypomina postać z Mangaka-san to Asistant-san to, z tym, że mu tylko klucze w głowie i nowe postaci, a fabuła... jaka fabuła?
I super, może coś się w końcu ruszy do przodu. Ciekawe jest to, że najnowsza dziewczyna wyróżnia się od pozostałych wiekiem, co może sugerować, że to ona będzie tą "księżniczką".
Chociaż coś czuję, że ten niby 4 klucz okaże się np. kluczem do domu.
Niby dowiedzieliśmy czegoś nowego, ale... coś za dużo fabuły w ostatnich rozdziałach .
#121 O, czyli jeszcze jakieś "czary mary" jest potrzebne do otworzenia naszyjnika?
Nie, on po prostu jest nadal popsuty .
Nie, on po prostu jest nadal popsuty .
Popsuty w jakiś sposób, o którym Raku nie wie? Przecież gdyby chodziło o ten stary uszczerbek, to nie udawałby takiego zdziwionego.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-05-10 09:11:34)
Może zapomniał, że jest popsuty - on tak wiele rzeczy zapomina, więc taki drobiazg mógł mu gdzieś umknąć .
Nie no, tak sobie żartuję .
Trochę oderwany ten rozdział... czyżby powrót do stagnacji?
FAiM napisał:Nie, on po prostu jest nadal popsuty .
Popsuty w jakiś sposób, o którym Raku nie wie? Przecież gdyby chodziło o ten stary uszczerbek, to nie udawałby takiego zdziwionego.
Przecież, znajomy Maiko powiedział, że jet trzaśnięty gdzieś głębiej i zdołał wyjąc i naprawić kluczyk od niego
Och, autor sobie przypomniał, że Raku i Chitoge są parą . A tak poza tym, nic odkrywczego .
Och, czyżby zbliżał się koniec mangi, że uświadczyliśmy takiego postępu w fabule .