Nie jesteś zalogowany.
Koło leszna ? Czy wolsztyna ?
styka mi jedna osoba ktora podejmie sie walki o dojazd na zlocik ... najlepiej grupą ale by bylo razniej ^^
dzibril to jest kolo wolsztyna ale jak powiesz wolsztyn to watpie zeby ktos wiedzial gdzie to jest
Wejdą na szukacz wbiją "Obra" i wyskoczą im dwie wsie koło leszna ( tj. w tej samej odległości od leszna), lepiej sprecyzować - w pobliżu wolsztyna. A tak swoją drogą to z ZG jestem , mam na tyle blisko , że rowerkiem do was tam pojade.
Ostatnio edytowany przez DĹźibril (2006-03-07 23:26:43)
kurde... z checia bym wszedzie pojechal!:D Ale niestety problemami sa dla mnie:
-kasa ;< czyli wszystko... (no i czas)
Ale bede sledzil co i jak na bierzaco, jestem za Szczecinem (ogolnie wojewodztwo zachodnio-pomorskie)
uwierz mi ze wszystkie wynienione przez ciebie "problemy" sa latwe do rozwiazania chyba ze masz lat ponizej dwucyfrowki ))
kasa -> masz na to 3-4 miesiace
rodzice --> zawsze mozna przekonac
wiek --> patrz wyzej
Ja niestety tylko praca praca i pra... czasu malo ale, jak sie da to sie pomysli do wakacji jeszcze troche więc[papa]
Już kiedyś coś takiego było. Wybrano miejsce i termin i.. padło. Nie było osoby, która by to zorganizowała.
A co do samej idei to chętnie, ale jeśli będzie mi jakoś pasował dojazd
Ja jestem jak najbardziej za podpisuje sie pod tym
A więc co by trzeba zorganizować ? Na taki zjazd ? Chyba tylko nocleg dla dużej ilości osób , co nie ?
w obrze jest cos w rodzaju schroniska 10zl za noc albo mozna sobie namiot wziac jak kto woli sprzet bedzie bo WD powiedzial ze jesli trzeba bedzie to przywiezie i raczej od mugena tez cos sie wysepi ;P
jedynie to prowiant kasa cos na kaca i jedzenie (osobiscie zywie sie promieniowaniem ale kilka konserw niezaszkodzi )
a ja mam tylko takie drobne pytanie. Czy jest jakies ograniczenie wiekowe? Czy moze przyjechca na taki zlot kazdy, niezaleznie od tego ile ma lat?
Wpuscilibyscie dwoch 14latkow? bo bardzo zalezaloby mi na uczestniczenie w letniej edycji:D
Moim zdaniem , wiek nie gra roli byle by sie dobrze bawic [yahoo]
wiek nie gra roli ale jest jedna rzecz musisz miec pozwolenie od rodzicow (w razie gdyby cos ci sie stalo jest to twoja odpowiedzialnosc nie nasza)
N oja widze że znowu sie dużo ludzi interesuje naszymi pomysłami to dobrze rokuje a sądze że ludzie po tym jak zobaczyli na filmiku ze zlotu u WD ilość płytek to bardziej się do tego przyłoży. Jeżeli o mój komp chodzi to na pewno da sie wyłudzić go odemnie tylko mi dajcie transport ale tym to się zajme z WD. Konserwy i zupki chiński terz se wezme a co by nie :P
a ja mam pytanie, gdzie to się w końcy odbedzie
no w sumie dokladnie dane jezeli mozecie podac ?:d
Mi sie wydaje ze to jeszcze sa baardzo mlode plany, wiec nie ma narazie mowy o zadnym terminie badz miejscu:D
heheh no wszystko ladnie pieknie :/ tylko ze ja mam troche daleko do leszna z tego co mi sie zdaje no ale olac.. moze bym braciszka wyciagnal (starszego ktory ma prawko i by podwiozl lol) ale jeszcze nie mam konkretnych planow co do wakacji wiec nic nie wiadomo.. pomarzyc mozna