Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
To cos nowego. Wiedziałem o 720 i 1080że to formaty zaliczające się do HD, a teraz dowiedziałem się że w Japonii mają swoje jHD.
Wiec mysle że spokojnie będę oglądał ripki od Nippon TV.
I już wiem że BD ripy które krążą po sieci w 1440x810 to tylko zwykle HDTV.
Więc zaoszczędziłeś mi czasu Zara. Na ściąganiu tego.
Z tego co się orientuję to Blu-ray ripy DBK są już w prawidłowym formacie 4:3, więc ich maksymalna rozdzielczość powinna wynosić 1440x1080.
Zainteresowany informuję, że Kai wraca.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Supercudwnieprzefajoskie OP i ED. Pewnie nic lepszego w Kaiu nie będzie, ale te dwie piosenki... No!
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Supercudwnieprzefajoskie OP i ED. Pewnie nic lepszego w Kaiu nie będzie, ale te dwie piosenki... No!
Zakładając że ktoś nigdy nie oglądał DB i kai jest jego pierwszym spotkaniem z tą serią, to śmiało można stwierdzić że OP to jeden wielki spoiler. Praktycznie w półtora minuty zostało nam przedstawione to co będzie się działo w serii, krok po kroku.
Ostatnio edytowany przez pyransc (2014-04-08 08:47:04)
大日本をようこそ!
Co poradzisz, jak nic nie poradzisz. Poza tym seria ma o wiele więcej wad, niż jakieś tam Bogu ducha winne spoilery.
Wygląda na to, że odświeżona saga Buu ma liczyć 69 odcinków.
http://www.toei-animation.com/en/conten … isodes_buu
Ostatnio edytowany przez wtas (2014-04-22 21:04:27)
I tym razem ma nie być wydania 4:3.
Dragon Ball Kai: Majin Buu Saga na Blu-ray i DVD.
Żądnych nowinek zapraszam do śledzenia newsów na stronie.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Strony Poprzednia 1 2