Nie jesteś zalogowany.
ale kto z wiochy katowic pojedzie ; ( samemu to lipnie jeszcze tak daleko .. Geez . ; /
Ja piernicze tylu chętnych a na kańcu będzie garstaka , idealnie , czasem wychodzi to na dobre tak jak u mnie , chociaż i tak mam miesiąc wypalania płytek dla reszty z rejonu . Zobaczymy mam wielką nadzieję że zlocik wypali, bo mam pare braków hehehehe jakieś 2/4 .
To zostało tylko to dobrze zorganizować. Proponuję w tym wątku (czy tam nowym wydzielonym) zrobić taki post informacyjny typu:
Planowane miejsce zlotu: xxx
Rok: xxxx
Od: XX.YY
Do XX.YY
Orientacyjny koszt noclegu: xx
Organizator: xxx
jakieś 2/4
to chyba 1/2:D. To sie okaże ile osób przyjedzie. Jak tan zlot będzie gdzieś w centrum Polski to może byc nas całkiem sporo. Pożyjemy, zobaczymy. Motywacją powinien być filmik z ostatniego zlotu:P
A jak dal tylu płyt i to w takiej jakości ludzie powinni walic drzwiami i oknami i jeszcze dopłacać Zantowi za udostępnieni ^^ Mam nadzieje że ten zlocik faktycznie wypali bo chciałbym sie gdzieś wyrwac w wakacje a nie ma jakwypoczynek na zlocie wśród anime
Czy ktoś powie mi miej więcej w którym miesiącu ma być ten zlot i w których częściach polski może być? Nie chciał bym go przegapić wyjeżdżając gdzie indzie w tym czasie
Jak każdy kto przyjedzie weźmie troche płyt to powinno być duuuuużo różnych anime .
po co jak i tak zen ma prawie wszystko . Doswiadczenie wyciagniete ze zlotu u WD
Nie chlopaki
Ostatnio edytowany przez johny_lennon (2006-03-10 22:29:21)
w pełni się z tobą zgadzam:D. w sumie każdy z nas(tych ze zlotu u WD) mógłby wziąść część kolekcji Zana, a on sam wziąłby tylko to czego nie przegraliśmy:( i to co jeszcze wypali do wakacji[szpan].
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-03-10 22:43:36)
A jakieś bliższe informacje będą podane ? Czy mam grzecznie czekać do maja/czerwca ?
hmm chyba przegapiłem filmik (ze zlotu) gdzie on jest?
Chyba też się wybiore na ten zlot,chodziaż miałam w planach obóz wytrzymałości ale spoko nigdy jeszcze nie byłam na zlotach anime zapewne bedzie niezły odjazd.:)
Doskonały pomysł z tym zlotem
Ostatnio edytowany przez shifan (2006-03-17 16:35:06)
Wiadomo już coś ( cokolwiek ) ? I napiszcie wogóle czy to aktualne , bo nie wiem czy mam to z ulubionych wywalać . NIe chciałbym być upierdliwy ale 2 miechy zostały do czerwca , a do tego czasu wolałbym wszystko wiedzieć.
niektórzy ludzie planują sobie wakacje
...i to już w kwietniu/maju
Wakacje coraz bliżej a konkretów dalej brak:(.
utsukushii co z tą Obrą? Zorganizujesz ten zlot?
Hehe... Jak znam życie nic nie wypali. Który to już zlot jest organizowany? 2, 3?
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-04-26 13:48:10)
Hehe... Jak znam życie nic nie wypali. Który to już zlot jest organizowany? 2, 3?
U WhiteDevila wypalił:D