Nie jesteś zalogowany.
Ma ktoś jeszcze ten skrypt?
http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 59#p388159
Edit: Dobra, dostałem cynka.
http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 90#p388190
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-05-26 20:19:18)
Czyżby specjalnie na kamijana?
Dx51 napisał:Czyżby specjalnie na kamijana?
Trzeba dbać o swoje zdrowie
Wiesz, to jest taka wersja Ken-chan 2.0, trzeba się przed tym jakoś zabezpieczyć
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Co wy chcecie? chociaż śmiesznie jest z Tomuśiem 2.0 xD
Ostatnio edytowany przez Witax (2014-05-27 23:17:43)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
@Hunter Killer, Kur...czak, czwarta rano, a ja tu się omal ze śmiechu nie udusiłem. Ekhu, ekhu, ehe, ehe, khy, khy.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Myślę, że założenie nowego tematu jest zbędne.
Ostatnio wpadłem na szalony pomysł obejrzenia wszystkich Gundamów, naprawdę wszystkich. No i mam duży problem, gdyż jest ich bardzo dużo i nie wiem w jakiej kolejności oglądać. Dlatego mam nadzieje, że pomożecie.
Myślę, że założenie nowego tematu jest zbędne.
Ostatnio wpadłem na szalony pomysł obejrzenia wszystkich Gundamów, naprawdę wszystkich. No i mam duży problem, gdyż jest ich bardzo dużo i nie wiem w jakiej kolejności oglądać. Dlatego mam nadzieje, że pomożecie.
Nie taki szalony i nie jesteś jedyny.
Nesbro napisał:Myślę, że założenie nowego tematu jest zbędne.
Ostatnio wpadłem na szalony pomysł obejrzenia wszystkich Gundamów, naprawdę wszystkich. No i mam duży problem, gdyż jest ich bardzo dużo i nie wiem w jakiej kolejności oglądać. Dlatego mam nadzieje, że pomożecie.Nie taki szalony i nie jesteś jedyny.
Jeśli porównać ilościowo wszystko co z Gundamem związane z popularnym tasiemcem typu Naruto to nie jest szaleństwem, aby poświęcić tyle czasu. Natomiast prawdziwym szaleństwem jest zdobycie (napisy oraz anime) tych wszystkich Gundamów. Nawet nie wiem od czego zacząć i ile uda mi się zgarnąć. Czarno to widzę, ale spróbuje.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2014-06-23 21:00:55)
[...] Natomiast prawdziwym szaleństwem jest zdobycie (napisy oraz anime) tych wszystkich Gundamów. Nawet nie wiem od czego zacząć i ile uda mi się zgarnąć. Czarno to widzę, ale spróbuje.
Najlepiej zacząć od początku, czyli od Kidou Senshi Gundam.
Zresztą realizuje ten sam pomysł, aby obejrzeć wszystkie Gundamy.
marek2fgc napisał:Nesbro napisał:Myślę, że założenie nowego tematu jest zbędne.
Ostatnio wpadłem na szalony pomysł obejrzenia wszystkich Gundamów, naprawdę wszystkich. No i mam duży problem, gdyż jest ich bardzo dużo i nie wiem w jakiej kolejności oglądać. Dlatego mam nadzieje, że pomożecie.Nie taki szalony i nie jesteś jedyny.
Jeśli porównać ilościowo wszystko co z Gundamem związane z popularnym tasiemcem typu Naruto to nie jest szaleństwem, aby poświęcić tyle czasu. Natomiast prawdziwym szaleństwem jest zdobycie (napisy oraz anime) tych wszystkich Gundamów. Nawet nie wiem od czego zacząć i ile uda mi się zgarnąć. Czarno to widzę, ale spróbuje.
Chociażby do Kidou Senshi Gundam Senki: Avant Title nie znajdziesz napisów w innym języku niż chiński (A wideo Gundam 0087 czy The Impression of First Gundam w ogóle nie znajdziesz). Z pomocą udało mi się zrobić napisy do pierwszego tytułu. Trzeci tytuł ma wyjść w BDBOX-ie z kinówkami Gundama 0079.
Staram się przetłumaczyć wszystkie krótkie popierdółki anime (bo są jeszcze cuda jak np. "Kidou Senshi Gundam Kyasubaru Remu Daikun Kanzenhan").
Dla mnie szaleństwem byłoby dogonienie Detektywa Conana. Nie znam kogoś, kto by oglądnął wszystkie odcinki (najwytrwalszemu udało się zobaczyć 200 odcinków - oczywiście wszystko pod rząd ).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-06-23 21:21:53)
Wykreśl sobie jeden rok z kalendarza, i wytrwałości życzę
Dla mnie szaleństwem byłoby dogonienie Detektywa Conana. Nie znam kogoś, kto by oglądnął wszystkie odcinki (najwytrwalszemu udało się zobaczyć 200 odcinków - oczywiście wszystko pod rząd ).
Mi się 226 udało ciągiem obejrzeć.
Reszta czeka na swoją kolej.
Chyba się starzeje, bo gość z blachą naruto na czole, machający dwu-metrowym kijem na wszystkie strony przed wejściem do złotych tarasów to według mnie idiota.... ::bóldupy::
Jak płacić za gry z HB czy steam. Mam konto w Banku ale nie mam w nim możliwości płacenia w euro i usd?
Jak płacić za gry z HB czy steam. Mam konto w Banku ale nie mam w nim możliwości płacenia w euro i usd?
Proszę: http://prepaid.bzwbk.pl/.
Robisz przelew na konto Paypal lub Google Wallet (w zależności od banku może to trwać szybko lub długo) albo przypisujesz kartę do jednego z kont podanych wcześniej i kupujesz. Paypal ma automatyczną konwersję PLN=inna waluta.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-14 22:18:30)