Nie jesteś zalogowany.
Hikaru no Go
One Outs
Chihayafuru
Hungry Heart: Wild Striker
Ookiku Furikabutte
One Outs
Chihayafuru
Hungry Heart: Wild Striker
Ookiku Furikabutte
Diamond no Ace z sezonu Jesień 2013 emisja nadal trwa
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Szukam anime podobnych do:
-Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova (Bitwy starszych okrętów wojennych + kobieca załoga/okręty żyją[jedno z tych dwóch])
lub
-Girls und Panzer(Bitwy "starych" czogłów)
Prosiłbym o tytuły w miarę świeże(tz. z nową kreską).
Szukam anime podobnych do:
-Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova (Bitwy starszych okrętów wojennych + kobieca załoga/okręty żyją[jedno z tych dwóch])
lub
-Girls und Panzer(Bitwy "starych" czogłów)Prosiłbym o tytuły w miarę świeże(tz. z nową kreską).
Strike Witches, Upotte!!, Stella Jogakuin Koutou-ka C³-bu
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Coś zajebistego i nie dawno zakończonego poleci ktoś?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Coś zajebistego i nie dawno zakończonego poleci ktoś?
A co masz na myśli przez "niedawno"?
Bo jak dla mnie 2013 to niedawno, a tutaj pasuje np. Yamato 2199.
Polecam kinówkę Persony 3
SiwyCZR napisał:Coś zajebistego i nie dawno zakończonego poleci ktoś?
A co masz na myśli przez "niedawno"?
Bo jak dla mnie 2013 to niedawno, a tutaj pasuje np. Yamato 2199.
Druga połowa 2013 + 2014.
W sumie mogą być też serie zbliżające się ku końcowi.
Ostatnio edytowany przez SiwyCZR (2014-06-12 22:02:48)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Szukam czegoś ciekawego i wciągającego z dość szybką akcją, żeby nie było tak, że pół serii ma nudnawe odcinki, a dopiero potem się rozkręca. Gatunek nie gra roli.
Szukam czegoś ciekawego i wciągającego z dość szybką akcją, żeby nie było tak, że pół serii ma nudnawe odcinki, a dopiero potem się rozkręca. Gatunek nie gra roli.
"No game no life"? Wybitne to nie jest, ale wciąga od samego początku.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-06-20 14:23:07)
Coś krwawego choć niekoniecznie . Podobne do "Berserka", "Ergo Proxy", "Akame ga Kill", "Shidonia no Kishi", "Aldnoah Zero". Nie mam raczej sprecyzowanego gatunku , ale szukam czegoś co mnie wciągnie. No i oczywiście żebym mógł znaleźć to online z polskimi subami bo nie jestem na tyle napalony żeby się męczyć ze ściąganiem i szukaniem napisów;]
Coś krwawego choć niekoniecznie . Podobne do "Berserka", "Ergo Proxy", "Akame ga Kill", "Shidonia no Kishi", "Aldnoah Zero". Nie mam raczej sprecyzowanego gatunku , ale szukam czegoś co mnie wciągnie. No i oczywiście żebym mógł znaleźć to online z polskimi subami bo nie jestem na tyle napalony żeby się męczyć ze ściąganiem i szukaniem napisów;]
To idź do diabła, śmierdzący leniu.
Pierwszy raz spotykam się z kimś takim na tym forum. Wiesz w ogóle, gdzie trafiłeś?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-09-10 22:52:02)
Nie trafiłem na podoforum suberskiej grupy do tematu w którym poleca się anime?
Nie trafiłem na podoforum suberskiej grupy do tematu w którym poleca się anime?
Nie.
Witam wszystkich, poszukuje anime z gatunku komedii, coś podobnego do gintamy, GTO. Również podobały mi się serie takie jakYamato Nadeshiko Shichihenge, sekirei czy maria holic. Zna może ktoś anime z którego można się pośmiać jak z tych?
Witam wszystkich, poszukuje anime z gatunku komedii, coś podobnego do gintamy, GTO. Również podobały mi się serie takie jakYamato Nadeshiko Shichihenge, sekirei czy maria holic. Zna może ktoś anime z którego można się pośmiać jak z tych?
W stylu Gintamy:
- Danshi Koukousei no Nichijou
Porąbane jak Gintama:
- Nichijou
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-10-08 07:09:04)
Arakawa under the bridge (2 sezony), Kuragehime i Detroit Metal City.
Może też School Rumble, Baka to Test Shokanjuu.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!