Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Najnowszy projekt ze stajni bodzio & bodzio. Początkowo dostępny tylko dla wybranych, chyba że bodzio dostanie 100 pmów via ansi, wówczas będzie możliwość dostania odcinków pocztą na dyskietkach. Miłego oglądania dla tych, którzy dostaną linki. Reszta może zgłaszać swoje prośby i żale na wiadomym kanale irc.
Lista jest ta sama co twoja, czy należy pisać do bodzia, bo chyba jestem u niego na liście ranmy i nie wiem czy się to pokrywa z którąś z nich.
Coś za dużo tych list jest. XD
Ile Usagi ma w tym lat, że zamieniła się już w czarownicę?
Nie wiesz? Ma już ponad czterdziechę na karku
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
lipa3000 napisał:Ile Usagi ma w tym lat, że zamieniła się już w czarownicę?
Nie wiesz? Ma już ponad czterdziechę na karku
I poniedziałek, 30 czerwca obchodzi kolejne urodziny.
Ostatnio edytowany przez wtas (2014-06-25 22:00:23)
Kiedyś to się to oglądało na bieżąco w TV, był szał. Ciekawe czy teraz temu podołam. Mawiają, że ma być wierniejsze mandze, manga z kolei mi się nie podobała
Na listę wybrańców ponowne zapisy czy wystarczy to, że było się wcześniej i niczym nie podpadło??
Ile Usagi ma w tym lat, że zamieniła się już w czarownicę?
Mniej więcej tyle, co bodzio, czyli zdecydowanie za dużo.
Lista jest ta sama co twoja, czy należy pisać do bodzia, bo chyba jestem u niego na liście ranmy i nie wiem czy się to pokrywa z którąś z nich.
Na listę wybrańców ponowne zapisy czy wystarczy to, że było się wcześniej i niczym nie podpadło??
Ustalajcie sobie z bodziem. Ja tam tylko tutaj sprzątam, bo b ma banana na forum. Najłatwiej złapać go wieczorami na ircu, kiedy ma chwilę wolnego między układaniem płytek i noszeniem internetów w wiaderkach.
Strony 1