Nie jesteś zalogowany.
Final Slam II za darmo (wymaga Fuckbooka)
Sorry, the offer you tried to access has ended.
Jak przykro. Ja tam zdążyłem wziąć.
Klucz Steam do "Really Big Sky" (wymagane konto na Twitterze).
Gdyby ktoś, jakim cudem, jeszcze nie miał Bioshock na steam HB link - życzę dobrej zabawy.
Gdyby ktoś, jakim cudem, jeszcze nie miał Bioshock na steam HB link - życzę dobrej zabawy.
To nie jest link do Bioshocka tylko Divinity II: The Developer's Cut.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
sabaton napisał:Gdyby ktoś, jakim cudem, jeszcze nie miał Bioshock na steam HB link - życzę dobrej zabawy.
oto jak działa cała społeczność ansi Zamiast podziękować, wytknął błędy
czysty schemat
Ostatnio edytowany przez ep!c (2014-07-10 21:31:34)
kostek00 napisał:sabaton napisał:Gdyby ktoś, jakim cudem, jeszcze nie miał Bioshock na steam HB link - życzę dobrej zabawy.
oto jak działa cała społeczność ansi Zamiast podziękować, wytknął błędy
czysty schemat
Oto jak działa umysł człowieka nierozumnego. Poinformowanie, że coś jest nie tak z linkiem jest od razu piętnowane. Gdybym był niewdzięcznikiem to bym rzucał mięsem, ale nie jestem.
Coś musiało się pochrzanić w HB, bo Divinity II nie kupowałem, a link sprawdzałem na HB jest od Bioshocka.
Screen:
Po przejściu w link jest Divinity.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2014-07-10 21:46:04)
Potwierdzam, dostałem Bioshoca, dzięki.
Oto jak działa umysł człowieka nierozumnego. Poinformowanie, że coś jest nie tak z linkiem jest od razu piętnowane. Gdybym był niewdzięcznikiem to bym rzucał mięsem, ale nie jestem.
jak nie jesteś, jak jesteś? dostałeś coś za darmo i jeszcze narzekasz? Kto tutaj jest nierozumny?
poinformowanie to jedno, a podziękowanie to co innego.
edit: chociaż to kolejny schemat tej strony, dyskusja tu nie ma sensu. Przyznaję się, nie potrzebnie pisałem, mój błąd.
Ostatnio edytowany przez ep!c (2014-07-10 22:03:41)
jak nie jesteś, jak jesteś? dostałeś coś za darmo i jeszcze narzekasz? Kto tutaj jest nierozumny?
poinformowanie to jedno, a podziękowanie to co innego.edit: chociaż to kolejny schemat tej strony, dyskusja tu nie ma sensu. Przyznaję się, nie potrzebnie pisałem, mój błąd.
Aż propos mi się przypomniało, że kiedyś na łowcygier.pl ktoś jechał po kimś za to, że czekał, aż cena spadnie o parę zł. Kuźwa, a jaka tematyka tutaj panuje?!
Akurat może ktoś nie chciał Divinity II, bo już ma, przez co mógł zmarnował linka i ktoś inny nie dostanie. Myśleć.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-10 22:07:34)
A przypadkiem nie wyskoczy komunikat, że posiadamy już daną grę i nie da się jej 2 raz dodać? Nie wiem szczerze mówiąc jak to działa z linkami HB, z cd-keyami tak jest...
Oj tam, nie odebrałem postu kolegi jako atak, jedynie jako informację, że coś jest nie tak z linkiem. Sprawdziłem na swoim koncie HB, że link skopiowany jest z zakładki Bioshocka a kolega dostał Divinity II, więc przypuszczam, że błąd jest gdzieś po stronie HB. Osobiście mam nadzieję, że mimo wszystko kostkowi spodoba się również Divinity i tyle z mojej strony.
A przypadkiem nie wyskoczy komunikat, że posiadamy już daną grę i nie da się jej 2 raz dodać? Nie wiem szczerze mówiąc jak to działa z linkami HB, z cd-keyami tak jest...
Taki kod po użyciu się marnuje, jeżeli już masz tę grę (przynajmniej tak jest w paczkach, nie wiem, jak z osobnymi tytułami).
dobra, nie potrzebnie dupę zawracam, to nie jest temat przeznaczony na to
Divinity 2 też dobre.
Już po promocji na Bioshocka i Divinity czy u mnie się coś chrzani?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Po prostu rozdawali pojedyncze klucze z Humbla. Na zasadzie - kto pierwszy ten lepszy.
W zasadzie promocja trwa nadal. Bioshock i dwie inne fajne gry za przysłowiowego dulara.