Nie jesteś zalogowany.
Chwila, moment! Mam pewną wiedzę, bo sam uprawiam ten sport siłowy od półtora roku, ale nie jest tak do końca prawdą, że sterydy mogą zniszczyć całkowicie twój organizm. Oczywiście, przesadzisz, może się to skończyć źle. Mają mieć działanie przyśpieszające. I spełniają je. Ale decydują się na takie specyfiki jedynie zawodowcy.
Dla przykładu - Mit o malejących jądrach:
Chwila, moment! bzdura Mam pewną wiedzę, bo sam uprawiam ten sport siłowy
To jest nas dwóch.
Jeszcze ciekawszy jest mit o "małym przyrodzeniu", mimo że jedno w ogóle nie ma wpływu na drugie - to zwykłe złudzenie optyczne (inaczej wygląda obiekt na tle uda o obwodzie 40 cm, a takiego o obwodzie 60 cm - prosty przykład).
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-06-23 20:54:56)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jeżeli 70% ludzi na siłowoni to zawodowcy wtedy można przyjąć że tylko oni biorą. Co do mitu to istnieją środki które niwelują ten efekt, a samo malenie niesie za sobą obumieranie komórek leydiga.
Dlatego produkuje się "suple". No ale, amerykańskie produkty są dużo lepsze i mocniejsze wobec tego, co robią u nas.
Przykładowo: Dziś np. dostałem cynk co do supli od Burneiki. Znajomy ma dojścia do oryginalnych produktów i z tego co tłumaczyli to po przed treningówce hasło "nie wie co się dzieje" nabiera realnego charakteru a, chyba stymulant działa na tyle mocno, że masz wzwód przez cały dzień.
Myślę sobie jakieś próbki załatwić do testów.
Jeżeli chcecie rzeczywiście poważnych rad od zawodowca, to polecam Pawła z jutuba. Już niemal rok z nim kokszę i jest dobrze!
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Nie musi mieć specjalnych dojść Robert ma sklep z suplami. Amerykańskie suple mocniejsze tylko dlatego że prawo u nich jest na tyle łagodne że nikt nie sprawdza co jest w środku, a i środków zakazanych jest mniej. HYPER PUMP od burneik tak kopie bo zawiera DMAA jeszcze tak sprytnie podane w składzie że nie do końca wiadomo ile w końcu go tam jest. W europie ten środek był przez moment legalny ale że parę osób po nim umarło to w końcu go zakazali. Ogólnie nie polecam środek ma mnóstw skutków ubocznych już zdecydowanie lepiej jechać na efedrynie.
Jak to dobrze znaleźć, "pakującą", pomocną duszę na forum chińskich bajek.
Trzeba mieć różne pasje.
Dla Suareza to norma.
http://fanatycyfutbolu.com.pl/kutas-moz … ii-gdansk/
komentarze bezcenne
ara ara...
https://www.youtube.com/watch?v=embjNcWwY9Q
boze trafilem na zla strone internetu
https://www.youtube.com/watch?v=OzUsxaEchA8
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2014-07-02 00:07:53)
ara ara...
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
1. Obrazek nie działa.
@down: teraz działa.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-08 01:50:58)
Tobie. Sprawdziłem na fajerfoksie i kromie oraz na amerykańskim proxy. Także wiesz.
[Edit]
A w sumie jeszcze trochę śpiewającej Natalii.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2014-07-08 01:19:24)