Nie jesteś zalogowany.
Rip-off z Pure Pwnage... :\
hehe. ale sie zbłaźniłem[shithappens]. a coś mi tam jednak nie pasowało... za spokojnie odszedł od monitora. ale kto wie, może się tacy psychole zdażają[szalony]
Mam kolege ktory jest sporo po 20-stce, i jak sie wkurzy albo najara jakiegos swinstwa, to potrafi zniszczyc, wyrzucic przez okno albo zdemolowac wszystko.
dlatego uwazam ze kody w grach to jest lekarstwo na nerwice jak nie moge jakiegos gostka zalatwic np. przez tydzien, to wklepuje kody i robie taka sieczke kolesiowi ze on pozniej zaluje ze sie urodzil
a tak wogóle ktos zna niemiecki na tyle zeby przetluamczyc co on tam nawija ??
pewnie nic ciekawgo z tego co zrozumialem drze sie cos o pozytywnym mysleniu i ze ta gra sie za wolno wlancza :P[respekt]
i jeszcze że wkur*** sie właśnie dlatego a jak mu się włączyła i zaczął nawalać kolesi i się cieszyć i jak go tak podejrzewam zabili bo to ut2003 to podejrzewam że było coś w stylu "no i kur** dlaczego??!!!!" mam też kolegę co dostaje nerwicy przy komputerze ale nie aż tak:D
EDIT
obejrzałem to jeszcze raz i zmoich sugestii wynika "schpilen = szybciej" później jak się cieszy to "tak tak dobrze i tak masz robić!" a jak go ukatrupili: "co to miało być!" itp. pózniej; "tak myśl racjonalnie, myśl racjonalnie to tylko gra" a jak znowu przegrał to już nie wiem:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-03-09 23:44:19)
Rodzice są tak dobrzy dla swoich dzieci. Widząc jak biedne męczą się przy PC-cie wkońcu nie wytrzymują i starają się [URL=http://img305.imageshack.us/my.php?image=1nerd4fp.jpg]naciągnać[/URL] porządnego gracza na wyjazd wakacyjny ^^
My jednak tak łatwo się nie dajemy xD
Moja dziewczyna tłumaczyła mi to dziś i koleś krzyczy, że mu nie idzie, wkurza się na grę itp. Poza tym nie jestem pewien czy to udawane. Rok temu zajmowałem się zagadnieniem uzależnień od komputerów (powiedzmy naukowo/zawodowo) i spotkałem się też z omówieniami połączenia uzależnień od komputera dzieci z syndromem ADHD. A ten filmik prezentował dokładnie taki przypadek. Ale pewności nie mam.