Nie jesteś zalogowany.
Fate/Stay Night(!!!), Psycho Pass 2 i Terra Formars, jak dla mnie 3 pretendenty do hitów tego roku.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Fate/Stay Night(!!!), Psycho Pass 2 i Terra Formars, jak dla mnie 3 pretendenty do hitów tego roku.
Trzej pretendenci, nie "trzy pretendenty". :|
Sam czekam na:
Psycho-Pass 2
Oba Gundamy
Drugi sezon Log Horizon
Fate/Stay Night (2014)
Grisaia (oby 8-bit nie spieprzyło sprawy. Wystarczy 1-2 epy, by się o tym przekonać - w końcu słyną z anime, gdzie są pizdusiowaci męscy bohaterowie, a tutaj mamy inny typ)
Terra Formars
Mushishi Zoku Shou 2nd
A potem czekać na kinówkę Yamato na BD.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-24 14:10:15)
Za dużo dobrego, nie nadążę z tym xD
Mappa ile bajek napierdziela, drugie BONES z nich będzie. Ghibli z kolei w zbrodniczej kolaboracji ze studiem odpowiedzialnym za Sydonię tworzą kolejnego potworka w CGI. Już za samo GBF Try nowy sezon będzie lepszy od obecnego, ale najbardziej ciekawy jestem jak zaprezentuje się animowana wersja Kiseijuu (w zasadzie jak mocno ją ocenzurują).
Właśnie miałem pisać, że nikt nawet o Kiseijuu nie wspomniał, ale Zarathustra uratował honor. Ogólnie na jesień na razie więcej dobrych kontynuacji niż nowych tytułów, a przynajmniej tak się wydaje.
Mam wątpliwości dotyczące Terra Formars. Mogą z tego zrobić reklamówkę mangi jak z Breakerem lub tak to ocenzurować, że wersja tv nie będzie zdatna do oglądania. Manga jest zajebista, ale wiadomo jak producenci anime lubią nas zaskakiwać.
Do meritum, jesień jak zwykle najlepszym sezonem na anime, to się nie zmienia od trzech lat. Poza tym co przedmówcy zaproponowali, ja bym jeszcze polecił Parasyte. Może także okazać się klapą jak to o tym kanibalistycznym rodzeństwie.
Wolę być dobrej mysli
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Psycho Pass 2
Log Horizon 2
Stay/Night remake
Księżniczka z trumną 2
Jest git, chociaż... Durarara! powinno chyba jeszcze wyjść...?
Było zapowiadane na 2014 z tego co pamiętam.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Było zapowiadane na 2014 z tego co pamiętam.
Że co? Na jesień 2014 przewiduje się, że się dowiemy konkretnego terminu - 5 października jest festiwal Dengeki Bunko.
No to chyba sam dopowiedziałem sobie resztę... buu!!
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jak dla mnie rok 2014 prezentuje się o wiele lepiej niż poprzednie dwa lata (zwłaszcza beznadziejny 2013).
Raczej na pewno będę oglądał:
Psycho Pass 2
Log Horizon 2
Fejt (oby to było HF)
Musziszi
Bardzo prawdopodobne, że będę oglądał:
Terra Formars (całkiem fajna napieprzanka, coś ala Tytani, tyle że nie takie nudne, więcej akcji i główny bohater nie jest cipą)
Wixoss
Sanzoku no Musume Ronia (w końcu Ghilbi ma udział)
Dam szansę:
Madan no Ou to Vanadis (ale pewnie będzie drop)
World Trigger
Kiseijuu
Ai no Tenchi Muyo
Jednym słowem - cholernie dużo. Pozostałe pozycje póki co mnie nie zachęcają. Z OVA i filmami już cienko, tylko nowy GitS i Yamato.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Fejt (oby to było HF)
Już dawno wiadomo, że to nie HF. Będzie to oryginalny scenariusz autorstwa Nasu (czyli twórcy gry). Ma nawiązywać w większym stopniu do Fate/Zero niż gra F/SN.
Mam jakieś przeczucie, że zrobią coś w stylu Deena. TV będzie główną serią, a z HF zrobią kinówke (albo nie zrobią tego, aby gra schodziła ).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-24 20:13:42)
Sado napisał:Fejt (oby to było HF)
Już dawno wiadomo, że to nie HF. Będzie to oryginalny scenariusz autorstwa Nasu (czyli twórcy gry). Ma nawiązywać w większym stopniu do Fate/Zero niż gra F/SN.
Mam jakieś przeczucie, że zrobią coś w stylu Deena. TV będzie główną serią, a z HF zrobią kinówke (albo nie zrobią tego, aby gra schodziła ).
A to nie na czasie jestem najwyraźniej. Jak ma wyjść taki misz masz jak w UBW, to niech lepiej nie robią już żadnej kinówki.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
marek2fgc napisał:Sado napisał:Fejt (oby to było HF)
A to nie na czasie jestem najwyraźniej. Jak ma wyjść taki misz masz jak w UBW, to niech lepiej nie robią już żadnej kinówki.
Tylko że w przypadku anime UBW mówimy o Deen (o tym studiu, co idzie na ilość i po linii najmniejszego oporu. Lata świetności ma już za sobą). Tutaj jest ufotable, które ostatnio bardzo dobrze sobie radzi (takie UTW wśród grup fansubberskich ).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-24 20:35:17)
W końcu nadeszła ta pora. Po Oavkach, Manga Magic Kaito doczeka się TV serii. Planowana premiera: Jesień 2014
https://twitter.com/seven4869/statuses/ … 6400661504
Info Na MALu
http://myanimelist.net/forum/?topicid=1233201
Wybaczcie dubelka, ale mam gorące info!
Pojawiło się nowe PV nowego Fate/stay night:
>> PV 3 << - ponieważ jest to kanał Aniplexu, to całkiem możliwe za jakiś czas będzie region lock, dlatego daję też rosyjski mirror
A do tego zapowiedziano film Fate/stay night Heaven’s Feel!
>> PV01 << - jw.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-07-27 13:13:36)
http://i.imgur.com/qGWvjx8m.jpg
Do tego zapowiedziano film Fate/stay night Heaven’s Feel!
>> PV01 << - jw.
Powinienem zostać prorokiem.
Jeżeli będzie miała z 2h, to może się udać, gdyż HF strasznie się dłuży.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-27 13:15:46)