Nie jesteś zalogowany.
No, tak, tego. Otóż Toriyama wraz z rzeszą panów (i pań) z Toei Animation pracuje właśnie nad nowym filmem o Smoczych Jądrach. Planowana premiera to japoński Golden Week, czyli coś w okolicy maja 2015. Poniżej plakat promocyjny, oficjalna stronka i teaser.
Więcej info na
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Jeżeli to będzie coś na miarę ich najnowszego filmu, to będzie kicha. ):
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2014-07-24 19:51:17)
@JanuszQ, a idź, trollu jeden, jak ci się nie podobało, to nawet z tobą w rozmowę wchodził nie będę, jednakowoż poinformuję, że właśnie z myślą o takich, jak ty, co to chcieliby, żeby było więcej nawalanki, mniej gagów i treści wartej uwagi, Toriyama zapowiedział, że będzie eskalacja ilości scen akcji względem Kami to kami.
A tak nawiasem, mamy już pełną wersję teaseru.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
A tak nawiasem, mamy już pełną wersję teaseru.
Wyciągnij z szafy dwie scenki bez ładu i składu. Profit? Ludzie się ślinią. Będą dullary.
Jakiekolwiek przecieki względem fabuły?
@JanuszQ, a idź, trollu jeden, jak ci się nie podobało, to nawet z tobą w rozmowę wchodził nie będę, jednakowoż poinformuję, że właśnie z myślą o takich, jak ty, co to chcieliby, żeby było więcej nawalanki, mniej gagów i treści wartej uwagi, Toriyama zapowiedział, że będzie eskalacja ilości scen akcji względem Kami to kami.
Nie musisz mnie skreślać. Nie chodzi mi o same walki, bo nawet tam była przecież. Ale jej przebieg mi się nie podobał, ot co. Pewnie się pogrążam?
Jakiekolwiek przecieki względem fabuły?
Pewnie scenariusz nie jest jeszcze potwierdzony, a ty chcesz już przecieki.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-25 10:25:00)
@bodzio, o, proszę, już tęsknię za zbanowanym podług własnego ordynansu bodziem.
Ślinię się głównie dlatego,
@Kuogami, tak,
@JanuszQ, nie, żeby od razu skreśla czy coś, ale zwyczajnie DB się albo podoba, albo nie. Kami to kami nie był kiepski pod żadnym pozorem. Było to to, co Toriyama tworzył na samym początku, idealna kontynuacja wizji, która dominowała w pierwszych ~200 rozdziałach mangi. Najlepsza rzecz, jaka spotkała Smocze Kule od czasu zakończenia emisji Zetki. Ale gusta, guściki, fiu, fiu...
@marek2fgc, w końcu to tak, jak w przypadku poprzedniego dziecka spod znaku DB. Dwa lata temu reklamowali Battle of Gods podobnymi teaser trailerami, potem trailerami, a ostatecznie scen z teasera nie było w filmie. Także wszystko jest we wczesnej fazie produkcji, поживём, увидим, jak to Ruski zwykły ongiś rzekać.
Ponoć historia, którą zekranizuje nam nowy film, miała być pierwotnie zamieszczona w mandze
To akurat nieprawda. Autor newsa na ANN nieudolnie przetłumaczył komentarz Toriyamy i poszło w świat.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
O, widzisz, to dobrze, że dementujesz plotencje. Good to have you here. Mój błąd, nie zajrzałem do oryginału
[Ed.]
Mam tego nóósa i teraz wydaje się być dobrze, choć do magazynu nie zajrzałem. Czyżby edytowali?, bo nie przypominam sobie, abym czytał coś na ANN-u. Tego, no, jest tak samo, widać, za dużą mam wyobraźnię i dostrzegam rzeczy, których nie ma. Trza odstawić internety...
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2014-07-25 16:53:43)
Edytowali. Tutaj ten news (już poprawiony), który wszyscy przepisali:
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … ama/.76681
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2014-07-25 17:01:53)
Czyli cały ten wątek ze światami równoległymi i bogami silniejszymi od tego kota z poprzedniego filmu ma zostać zastąpiony życzeniem o wskrzeszenie kogoś tam? Trochę dziwne, choć w sumie jeśli zachowają komediowy charakter poprzednika to się obejrzy do obiadu.
Raczej nie ma zostać zastąpiony, ale na tę chwilę nic się nie da powiedzieć oprócz tego, że ktoś kogoś ożywi.
To na szczęście nie są światy równoległe (tylko szeregowe ) . A że kot jest najsłabszym bogiem to również plotka.
Pamiętam tylko, że powiedział jakoby były bóstwa silniejsze od niego. Nie miałem na myśli, że jest najsłabszy. Zresztą Goku nie zdołał mu nawet obić pyska i chyba przerwali walkę uznając remis. Zapomniałem już jak to było.
Chodziło mu o to, że Whis jest od niego silniejszy.
Nie było remisu, Goku został zmuszony do poddania się (w angielskich subach zostało to pokręcone).
Toriyama stosunek mocy tej trójki podał jako odpowiednio 6:10:15.
@SoheiMajin, ale światy równoległe też są. Czy tam może alternatywne czasoprzestrzenie - czas (wymiar) Gokū i jego przyjaciół, czas Trunksa z przyszłości i czas Cella z przyszłości. Czegokolwiek by nie wymyślili, i tak wiem, że skoro Toriyama jest zaangażowany, będzie fajne.
Jak być ścisłym, to jeszcze wymiar czwarty.
Bardziej niż światy równoległe są to alternatywne linie czasowe powstałe w wyniku konkretnego działania. W świecie równoległym Goku mógłby np. być złym i zniszczyć Ziemię, bo tak. Materiał raczej na fanfiki.
Link nie działa
Za to ja mam parę newsów odnośnie nowego filmu Info + PV
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-11-17 21:36:22)
Nie mają pomysłu na nowego złodupa(jak on miał, Wszechmogący?), to próbują wskrzesić odgrzewanego kotleta. Słabo.
Widać, że zachowują tendencję sprzed lat. Seria DB była zajebista, ale same filmy to "pożal się Panie Boże".
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!