Nie jesteś zalogowany.
Nawet niezły ten drugi odcinek - wycięli zbędne sceny, ogółem dobra selekcja materiału.
I fajnie było zobaczyć to starcie w końcu w ruchu, ale kolejne będą lepsze.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A ja się nie zgodzę. Szkoda, że wycieli motyw ze szpiegami, którzy infiltrowali teren wokół bazy Night Raid/Nocnego Rajdu.
A ja się nie zgodzę. Szkoda, że wycieli motyw ze szpiegami, którzy infiltrowali teren wokół bazy Night Raid/Nocnego Rajdu.
Ale co tam miałeś ciekawego?
Jedynie warty uwagi był ten gość w zielonym (wiecznie zapominam jak się nazywa) - ta akcja była konkretna, no fakt, tej jednej szkoda, ale ogólnie nie wydaje mi się, aby to był jakość szczególnie ważny motyw, więc mogli go wyciąć i zrobili to.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Trójeczka - a jednak zekranizowali ten wątek i zrobili to z głową - wycięli jedną scenę, która by teraz tutaj nie pasowała.
Poziom adaptacji jest konkretny, jeśli dalej też tak będzie, to mamy chyba jedną z lepiej zekranizowanych mang. oo
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Trójeczka - a jednak zekranizowali ten wątek i zrobili to z głową - wycięli jedną scenę, która by teraz tutaj nie pasowała.
Poziom adaptacji jest konkretny, jeśli dalej też tak będzie, to mamy chyba jedną z lepiej zekranizowanych mang. oo
Przecież tak to zwykle w anime wygląda - początkowy materiał zbytnio nie odbiega od mangi. Trzeba czekać na jakąś konkretną akcję i patrzeć, ile pozmieniali, a pewnie takie coś nastąpi dopiero w połowie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-20 21:11:45)
Nowy odcinek rzeczywiście gorszy od poprzednich, ale zapowiada się, że już kolejny nadrobi tę stratę. Widzę, że dodali około ~4 minuty materiału od siebie (w tym tradycyjnie niepotrzebny fanserwis), a imo mogli spokojnie zacząć ekranizację kolejne rozdziału.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Nowy odcinek rzeczywiście gorszy od poprzednich, ale zapowiada się, że już kolejny nadrobi tę stratę. Widzę, że dodali około ~4 minuty materiału od siebie (w tym tradycyjnie niepotrzebny fanserwis), a imo mogli spokojnie zacząć ekranizację kolejne rozdziału.
Swoją drogą, tak odnośnie do dodatkowego materiału - Mine nie powinna być przypadkiem bardziej płaska?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Swoją drogą, tak odnośnie do dodatkowego materiału - Mine nie powinna być przypadkiem bardziej płaska?
Okładka z najnowszego Gangan Joker - magazynu w którym publikowana jest manga:
Pojawiły się projekty postaci Jaegersów oraz ujawniono ich seiyuu:
● Seryu Ubiquitous - CV: Kana Hanazawa
● Wave - CV: Yoshimasa Hosoya
● Kurome - CV: Ayaka Ohashi
● Dr. Stylish - CV: Ken Narita
● Bols - CV: Eiji Takemoto
● Run - CV: Junji Majima
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-07-25 19:24:19)
Pojawiły się projekty postaci Jaegersów oraz ujawniono ich seiyuu
O Esdese jeszcze nic nie ma?
Kurome - CV: Ayaka Ohashi
Jakiś random dostał jedną z ważniejszych ról, hmm...
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Przecież seiyuu Esdeath jest znana od ponad miesiąca .
A faktycha, teraz na MAL'u sprawdziłem... polemizowałbym czy ona się do tego nadaje...
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Zobaczymy, jak im to wyjdzie w praniu.
4
Jest moc.
Jedyne czego mi zabrakło to retrosów tego psycho, były krótkie, ale treściwe.
Najlepsza z tego wszystkiego jest ścieżka dźwiękowa - uwielbiam tę muzyczkę w tle, szczególnie ten utwór, kiedy Akame zaczyna kogoś eliminować. ED też zaskoczył w odpowiedniej chwili.
Idzie już gdzie dorwać OST?
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-07-27 20:24:26)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Esdeath!
Jes, jes, jes!!
Kita kita kita!!!
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
P.S widzę, że pokażą też Sprawiedliwość-chan I wnioskując o screenach, już wiadomo, że ten odcinek będzie ekranizował 2 rozdziały z mangi.
Ostatnio edytowany przez KieR (2014-08-01 17:46:32)
P.S widzę, że pokażą też Sprawiedliwość-chan I wnioskując o screenach, już wiadomo, że ten odcinek będzie ekranizował 2 rozdziały z mangi.
Kij z tą pieprzniętą laską.
Ja chcę Kurome!
Kurome > Akame
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
FAiM napisał:
I jej "urocze" żyjątko.