Nie jesteś zalogowany.
Wypaliło mi oczy! Zapytacie dlaczego?(chyba że nie).chodzi oto znalazłem jaką stronę anime i chciałem sobie jakiś tytuł zapodać coś tam znalazłem i ściągnełem i to co ujrzałem niemal mnie zabiło! Było to okropne ,paskudne obrzydliwe i wogóle chore. Jak się potem okazało to było anime z pod gatunku Sota czy tam lolicon. Co za chorzy ludzie to tworzą ,chyba będę musiał iść do psychologa. BŁAGAM WAS UNIKAJCIE TAKICH RZECZY!
PS. czemu mnie nikt nie uprzedził przed takim złem tera będę miał bliznę na całe życie
daj linka! ja tez chce miec uraz!
A co tam dokładnie było?
a jak sklasyfikowal te anime serwis anidb?
skasowałem(zbyt złe, w adresie było cos love anime czy jakos tak).o to co przestawiłem to cos jak hentai ale z dziećmi a miałem sobie pobrać RahXephon. pije drugie piwo i nic dalej mam poczucie winy.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-03-11 01:21:28)
Domyślam się o co ci chodzi. Miałem podobne przeżycie. Sciągałem sobie pack mang hentai z torrenta a to co tam ujrzałem to... połowa poszła się je[cenzura]ć. Na to nie dało się patrzeć. Że też tacy ludzie istnieją, którzy to rysują. Myślałem, że zaraz puszczę pawia na monitor. Od tamtej pory uważniej przygladam się temu co mam zamiar ściągnąć [blee][blee][blee]
Jak ktośby nie wiedział o co chodzi to tu jest wyjaśnienie ==>> Lolicon
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-03-11 01:23:16)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
nie wiem czemu to forum nie chce wyświetlać obrazków.. więc macie linka ;]
http://www.animenfo.com/users/ahp/omg/p … as%203.jpg
Ostatnio edytowany przez almisael (2006-03-11 01:30:40)
Takich co to rysóją wykastrować tylko. To gorzej niż chore. Wanderer dzięki za wyjaśnienie co to jest Lolicon nigdy tego świństwa nie ściągne
mam dziwne wrażenie, że ci co tu tak wyklinają i chcą za jaja powiesić twórców loli hentaiów właśnie wstukują w google "loli download" ;]
ale to może tylko moje przeczucie hrhrhr
o kur.. za takie coś powinni wieszać... jak ja nienawidze pedofili nie wiem jak można takim małym dzieciom coś robić
Ostatnio edytowany przez Zielony (2006-03-11 01:34:24)
Ja już od dawna pisałem, że lolicon jest chory (m.in. na forum osiołka). Niestety coraz więcej hentai to własnie lolicony.
Jak ktoś chce linka do loli to prosze...wchodzić na własną odpowiedzialność.
http://www.animenfo.com/users/ahp/omg/die%20virgin.jpg
i wszystko jasne ;]
Ostatnio edytowany przez almisael (2006-03-11 01:50:32)
almisael moze troche wiecej wiary w ludzi? skoro pisza ze to swinstwo, to nie sadze ze to sciagali. Ja sama na poczatku nie wiedzialam ze chodzi o co stakiego. I wszyscy macie racje- DZIECI SIE NIE TYKA
~pa3cja
a znasz tą zasadę, że ten kto najgłośniej krzyczy jest winny? ;]
Ostatnio edytowany przez almisael (2006-03-11 01:41:55)
jak dla mnie to ta zasada sie prawie nigdy nie sprawdza
Jak widać są na tym świecie ludzie CHORZY bo gdyby nie było chętnych to by nie powstawały tego typu produkcje.
Jak w ogóle można krzywdzic dzieci? Brak słów na coś takiego.
Nie ma odpowiedniej kary dla pedofila![klnie]
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."