Nie jesteś zalogowany.
i to jest właśnie najgorsze zrobi coś dziecku pójdzie do pierdla wyjdzie po jakimś czasie i znów zacznie to robić
Nie dobrze mi aaaaaaa, i co mam robić(serio zbiera mi się na wymioty a może to dlatego że wymieszałem koniak z piwem? Hmmmm..)
~pa3cja
a znasz tą zasadę, że ten kto najgłośniej krzyczy jest winny? ;]
znam, ale nie zawsze sie sprawdza
Jak w ogóle można krzywdzic dzieci? Brak słów na coś takiego.
Nie ma odpowiedniej kary dla pedofila![klnie]
To sie rowniez tyczy bicia dzieci, albo znecania sie psychicznie nad nimi.
Nawet jakby kara śmierci była wszędzie, to jak chcesz takich po[cenzura]ów wyłapać? A za rysowanie mang się nie idzie do więzienia chyba . No właśnie! Jak to jest? Oni nie mogą zamknąć rysowników loli-mang, bo to jest legalne?
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-03-11 01:51:14)
i to jest właśnie najgorsze zrobi coś dziecku pójdzie do pierdla wyjdzie po jakimś czasie i znów zacznie to robić
Tylko, że jak się w więzieniu dowiedzą, że to pedofil to raczej żywy więzienia nie opóści.
To sie rowniez tyczy bicia dzieci, albo znecania sie psychicznie nad nimi.
Zgadzam się w 100% dzieci powinny byc nietykalne!
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Mam wogule pytanie czy to nie jest zakazane jak normalne filmy z pedofilią nie można jakoś tych ludzi ukarać. almisael nie interesóją mnie takie rzeczy a mam wrażenie że chyba znasz sporą grupę ludzi typu o jakich mówisz ale wszyscy tacy nie są ja wierzę w ludzi bo oni nie wierzą we mnie.
Był taki artykuł co troche wyjaśniał te sprawe.
Chyba w temacie Zboczona Japonia.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-03-11 01:54:00)
i w sumie to duzo osob twierdzi ze to okropienstwo. I rowniez dlatego pedofile i mordercy maja osobne cele w wiezieniach, bo nie jeden by chcial takiemu rozj[cenzura]ac morde
constans73 wiedziałem że będziesz, i jak zawsze nic mi po tobie(bez obrazy musze się wylądować a jest późno i raczej strzelnica zamknięta a muzyki nie puszcze, ale tak ogólnie dawno cię nie widziałem)
Ja bym ich nie dawał do osobnych cel porobili by za dziewczynki w więzieniu ciekawe czy im by to sprawiało przyjemność.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-03-11 01:57:32)
Ostatnio czytalam dodatek do jakiejs gazety, zatytuowany "Cala polska bije dzieci" to co mi najbardziej z niego pozostalo w pamieci: "Pan Bóg, dyktując Mojżeszowi dekalog, pamiętał tylko o szacunku do rodziców. O szacunku dla dzieci zapomniał ..."
W ogóle śmieszy fakt, że u nas w Polsce jest taka niska kara za pedofilię. Bodajże max 12 lat o ile pamiętam.
Co to hentajców z dziećmi to w różnych krajach różnie się je traktuje. W USA chyba są dozwolone, bo to tylko rysunek. Nie wiem jak w Polsce.[shithappens]
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-03-11 02:01:17)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
W programie "Uwaga" na polsacie ( to chyba był uwaga nie jestem pewien) była akcja, "zastawili" pułapkę na pedofila przez kilka miesięcy sie przygotowywali, podali sie za jakieś dziecko czy jakoś tak i umówili sie z kolesiem na sex, przez te kilka miesięcy gadali z nim przez meile itp koleś miał ponad 40 lat gdy wkońcu przyszedł dzień spotkania dorwali go udowodniono mu zarzuty i poszedł do pierdla jeśli dobrze pamiętam wyszedł po 2 - 3 miesiącach i co tu za sprawiedliwość
Ostatnio edytowany przez Zielony (2006-03-11 02:02:45)
Fakt kary są za niskie ale jakoś nikt się nie kwapi żeby to zmienic.[cholera]
Według mnie w Polsce takie "coś" bo nie mam pojęcia jak to nazwać powinno być zabronione.
Nie wiem czemu ale mam wrażenie, że skoro media robią afery o nagość w DB to jak dorwą takie "coś" to się dopiero rozpęta i będzie można zapomnieć o większej liczbie anime w naszym kraju.[deprecha]
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-03-11 02:08:18)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Nawet jeśli jush wyszedł, to co z tego skoro to tylko jeden pedofil... Takich jest pełno na świecie...
EDIT:
No jakby ludzie z TVN dorwali takie "coś" od lolicona, to jush naprawde koniec. Naszczęcie nikt tego nie wydaje i nie ma zamiaru. I bardzo dobrze...
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-03-11 02:05:50)
Dlatego mój syn bądź córka będzie płatnym zbójcą(dla ojca zlecenia na pedofilów za darmo)
no ale jednego mniej by już było a ziarnko do ziarnka ...
W programie "Uwaga" na polsacie ( to chyba był uwaga nie jestem pewien) była akcja, "zastawili" pułapkę na pedofila przez kilka miesięcy sie przygotowywali, podali sie za jakieś dziecko czy jakoś tak i umówili sie z kolesiem na sex, przez te kilka miesięcy gadali z nim przez meile itp koleś miał ponad 40 lat gdy wkońcu przyszedł dzień spotkania dorwali go udowodniono mu zarzuty i poszedł do pierdla jeśli dobrze pamiętam wyszedł po 2 - 3 miesiącach i co tu za sprawiedliwość
Sprawiedliwości nie ma a co do pedofilów do chyba jedyny przypadek kiedy ludzie popierają samosąd i chyba słusznie
ale to rowniez przez tych debili w sejmie! zamias sie operd[cenzura]ac to by cos z tym zrobili. Jeb[cenzura]ny Ziobro
Podsumowujac:
-Rysuja bo chca zrobic kase, mozliwe ze maja jakies urazy z dziecinstwa, kompleksy, dolki psychiczne, "fazy" - czyli glupie ale realne pomysly.
-Za pedofilie jest za mala kara, ktorej praktycznie nie mozna sprawiedliwie osadzic.
-Jestesmy wkur... lekko mowiac, na takich ludzi,w wiezieniach wlasnie bylo, ze pedofile maja ciezkie zycie i wedlug mnie to bardzo dobrze, po prostu takich trzeba tepic, nawet mordercy nie moga tego pojac, jak mozna gwalcic, bic itp. mlode dzieci!!
-Lolicon to strata czasu, gwarantowany spadek poziomu pozytywnych emocji w psychice (chwilowy lub trwaly), emocje duze z tym zwiazane najczesciej, zdziwienie, wnerwienie itp.
Sadze, ze powinni zrobic jakies cenzury z tym zwiazane, jakos z tym porzadek robic, przeciez to propaguje przemoc, wyglasza ja w swoj sposob, psuje spoleczenstwo!!
No mi zjebał* psychike i jak mam normalnie pobierać anime