Nie jesteś zalogowany.
Spoko, policzyłem kandydatów i jak na razie zmieszczą się wszyscy, którzy się zgłosili i jeszcze 1 miejsce zostanie
Mógłbym dołączyć, jak ktoś nubka chce.
P5 nick QuarioX, ofc EUNE.
Mogę grać na każdej pozycji.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Witam chętnie dołączę do drużyny. Noob aktualnie z g5 eune na ADC/MID/SUPP nick jak na forum iruel89
Najchętniej do drużyny 18+ choć pod tym względem nie powinno być problemu na anisi
Skoda że się spóźniłem... jak by się zwolniło miejsce to bardzo chętnie dołączę.
Ostatnio edytowany przez iruel89 (2014-09-09 10:20:11)
A ja gram na serwerze NA, a głupie rito nie chce mi przyznać darmowego transferu.
Ok ludziska, myślę o stworzeniu nowego tematu, który dotyczyłby tylko naszej drużyny AnSub (AnimeSubInfo), jednak póki co napiszę posta w tym temacie.
Wczoraj założony został nasz team. Po jego założeniu rozegraliśmy o ile dobrze pamiętam 2 gry normalne, a potem rozegraliśmy serię 5 placementów z wynikiem 3 win 2 loss, co umieściło nas w silver II.
Chciałbym uściślić kto jest kim w teamie
Chciałbym, aby wszyscy członkowie teamu wypisali preferowaną jedną pozycję oraz dwie dodatkowe. Podam przykład na sobie:
Mammoth
Preferowana rola: Support
Dwie inne: Mid lane / Top lane
Tu pytanie kolejne - czy chcecie się angażować w ten team? Jeżeli tak (a ja chcę), to myślę, że dodatkowy temat w tym dziale dla naszego teamu jest jak najbardziej wskazany.
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-09-09 15:30:50)
Ja bym wolał osobiście team ze stałą piątką, a nie na zasadzie: "O ten jest online, to go bierzemy".
Najlepiej właśnie, żeby każdy był ciągle na swojej pozycji, a nie zmieniać co chwila, jak to miało przykład wczoraj.
QuarioX
Preferowana rola: Mid
Dwie inne: Top/Jungle
Vessin
Główna: ADC
Poboczne:TOP/MID
Abyss Zone
Główna: mid
Poboczne:adc/jungle
"Late jest nasz"
Ja bym wolał osobiście team ze stałą piątką, a nie na zasadzie: "O ten jest online, to go bierzemy".
Najlepiej właśnie, żeby każdy był ciągle na swojej pozycji, a nie zmieniać co chwila, jak to miało przykład wczoraj.
Niby też racja, ale dobrze jest mieć kogoś w rezerwie, żeby nieobecność jednej osoby nie uniemożliwiała jakiejkolwiek rozgrywki.
OromisMasta
Główna linia: MID
Poboczne: Top/Support
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2014-09-09 17:00:42)
Wooren
Główna linia: Support
Druga rola: ADC
Ewentualnie wszędzie.
Najlepiej albo zróbcie główną piątkę albo pograjcie i zobaczcie kto będzie w tej głównej piątce.
Później rezerwa na zasadzie brakuje wam topa to rezerwowy gra na topie a nie, że rezerwowy może grać np na midzie, ten z mida na adc, adc na suporcie, a suport na jungli i jungler na topie (chyba wiecie o co chodzi xD)
Wiem. Możecie zrobić piątkę z graczy którzy często są o tej samej porze bo tak chyba będzie najkorzystniej, a później z nich zrobić piątkę na zasadzie... nie mam pojęcia . Ale lepiej by każdy był na swojej głównej linii
Osobiście, życzę wam powodzenia :3 i wytykajcie sobie błędy, ale odbierajcie je jako porada a nie atak, że jesteś nieudacznikiem xD. Szczerość i odwaga do wypowiedzenia swojego zdania, a dodatkowo nie odbieranie tego negatywnie pomoże wam się umocnić (a przynajmniej ja tak myślę więc dużo gadajcie ).
PS Za a raczej jego brak, przepraszam
Diablos jakbyś nam życzył challengera. grunt by się dobrze bawić.
Póki co wiemy jedynie komu Yasuo na mid'a nie dawać
"Late jest nasz"
Diablos jakbyś nam życzył challengera. grunt by się dobrze bawić.
Wątpię by ktoś się dobrze bawił przegrywając a i no może nie challangera, nie w tym sezonie Ale jakiś wysoki Diamond
Edit
O co chodzi z tym Yasuo? :3
Ostatnio edytowany przez Diablos (2014-09-10 19:24:40)