Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
U mnie też chce pobrać jak przez magnet i niestety zero seedów.
U mnie w ogóle ani torrent, ani magnet nie działa. Pobieram na animetosho przez AnonFiles, bo idzie pełnym łączem.
U mnie jest magnet i wszystko gra.
U mnie jest magnet i wszystko gra.
U mnie to samo. Pobierałem trzy różne torki i mi śmiga wszystko jak należy
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Widzę, że i u mnie już działa. Torrenty pobiera normalnie i seed również jest.
Ciekawe na jak długo
Taa, świeże torrenty można pobrać, ale zapodałem takiego Patlabora z lipca tego roku i włącza magnet i zero seeda Korekta, jednak po krótkim czasie załącza seedy
Ostatnio edytowany przez Johny2.0 (2014-09-14 23:25:44)
Problem z Nyaa, a mianowicie mam ustawione automatyczne pobieranie przy pomocy RSS w kliencie uTorrent 2.2.1 i niestety w nieregularnych odstępach czasu do kolejki pobierania naglę dodają wszystkie możliwe odcinki zamiast tylko tych najnowszych. Coś poradzicie?
Polecam auto-pobieranie z bota XDCC Ginpachi-Sensei zamiast z torków.
https://gin.sadaharu.eu/auto.php
Choć aktualnie jest to niemożliwe:
[22:05:08] <Sadaharu> Currently there are no open spots for the autosend feature. Check again in a few days or try contacting lokie
Edit:
Po jakimś czasie dostałem info.
[23:34:59] <Sadaharu> Your account is ready. Please make sure that your nick is registered with Rizon and don't forget to idle in #Ginpachi-Sensei !! https://gin.sadaharu.eu/auto.php
Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2016-03-01 00:37:43)
Problem z Nyaa, a mianowicie mam ustawione automatyczne pobieranie przy pomocy RSS w kliencie uTorrent 2.2.1 i niestety w nieregularnych odstępach czasu do kolejki pobierania naglę dodają wszystkie możliwe odcinki zamiast tylko tych najnowszych. Coś poradzicie?
Musisz usunąć subskrybowane feedy i dodać je ponownie. Zdublowane wpisy powinny zniknąć.
Nie wiem co to powodowało, ale starsze wpisy samoczynnie się odświeżały, pomimo wcześniejszego oznaczenia jako "przeczytane". Co dziwniejsze, miałem zdublowane wpisy w feedzie "angielskie wydania" a odcinki nigdy nie ściągały się podwójnie. Za to przy feedach grup/userów, dodanie nowego wpisu (odcinka) powodowało ponowne pobieranie wszystkich poprzednich odcinków.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8