Nie jesteś zalogowany.
Witam. Mam zaszczyt przedstawić państwu nową grupę fansuberską o nazwie Stray Life Fansubs! Rejestrujcie się i piszcie jakie chcecie mieć ssubowane anime. Jako pierwsze anime zabieramy się za Blood+, ale to nie tylko to jedno:D możemy rzecz jasna robić kilka naraz. Oto adres:
a jak to grupa fansuberska, nasze releasy będą dostępne pierwotnie na torrentach, ale pomyśleliśmy o ludziach którzy nie lubia torrentów i będzie również direct download:D
Zapraszamy!
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-03-11 19:00:03)
Adres niedziała.
Doskonały pomysł życzę sukcesów
narazie pusta bo musimy powydawać trochę. A właśnie poleccie jakie jeszcze przydadzą się działy na stronę grupy fansuberskiej?
Na pewno działa?
Ja mam tylko coś takiego:
[EDIT] Tak, czy siak życzę sukcesów i jak najlepszych subów.:)
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-03-11 18:51:52)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
poprawiłem adres teraz juz kazdemu powinno działać
ja tez takie cos mam wiec Powodzenia tez zycze;P
Strona prezentuje się całkiem ładnie. Przynajmniej dla mnie, nawet się zarejestrowałem No, na razie wygląda obiecująco. Mam nadzieję, że prawdziwy poziom pokażecie dopiero jakimś releasem. Czego i sobie i Wam życzę.:)
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-04-02 22:31:44)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
I kolejna grupa.
To dobrze.. im więcej grup tym większe wymagania będą i większy poziom, bo to chyba oczywiste, że te, które nie są wstanie trzymać poziomu same odpadną "w praniu".
Ĺťyczę powodzenia i radości z tworzenia fansubów.
Hee...kolejna grupa, i do tego robiąca Blood+:), mam nadzieję, że bedziecie robić na DVDripach, bo HDTV to już przeżytek[fuj](oczy po tym bolą i jakość ogólnie porównywalna z[kupa]), a skoro wyszły już ISO z tym anime to warto by to wykorzystać[szpan], co do distro to oprócz torrenta przydałby się release przez http (nie wszyscy lubią torki[beznadzieja]). Mam tylko nadzieję, że nie odpadniecie po 3 epie (tak jak FUKO z Naruto) i będziecie robić dalej. Owocnej pracy życzę. Mam nadzieję, że zanim coś wydacie to anime przejdzie gruntowny QC (po co bawić się w v2 skoro można wydać raz i porządnie). Tyle mojego skromnego zdania.
Ostatnio edytowany przez Virus (2006-03-11 19:48:58)
tak tak dobrze myślisz i nie odpadniemy po 3 epie nie bój sie jak już się zabieramy za jakąś serię to do końca. a co do releasów to jeszcze nie zdecydowane z zcego będziemy je robić a nad ISO pomyślimy
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-03-11 20:24:08)
~Hatake
mówię ci, że za szybko otworzyłeś ten temat...
Ĺpieszysz się że łeb boli ... rozumiem że masz wolny czas ale musimy wszystko dopracować i ustalić...
A co do releasów to będą mniej więcej po potrójnej korekcie więc raczej nie będzie v2...
Ostatnio edytowany przez Uruner Red (2006-03-11 23:13:24)
wszystko jest już dopracowane:D teraz tylko releasy
Gratuluję i życzę powodzenia.
aha, i mam takie pytanko, jakie osoby wchodzą w skłąd tej grupy fansuberskiej i czy będziecie prowadzić kiedyś jakiś nabór? Jak się podszkolę w napisach (najpewniej po maturce ) i znajdę czas to bym chciał pomóc.
(...) mam nadzieję, że bedziecie robić na DVDripach, bo HDTV to już przeżytek[fuj](oczy po tym bolą i jakość ogólnie porównywalna z[kupa]) (...)
Czytam i aż mnie zatkało
HDTV to przeżytek? Jakoś porównywalna z ?
No to ja się poddaje.
Zatem z czym chcesz porównać jakość DVD? Z workiem kup?
Podejżewam, że miałeś na myśli nie HDTV lecz DTV (tudzież Sat-Rip).
HDTV masz jakość i rozdzielczość o niebo wyższe od DVD.
Jak myślisz skąd ostatnio te wysokie rozdziałki hardków (Fate Stay/Night, GitS: SAC , Ergo Proxy, itd)? Ano własnie dzięki HDTV. I w dodatku w znakomitej większości jest to rozdziałka skalowana w dół lub też odmiana 720p
Więcej znajdziesz np na wikipedii lub Tom's Hardware.
Ale nic się nie stało. Pomyłki zdarzają się każdemu więc się nie przejmuj (bez ironii).
Ĺťe nie wspomnę o tym, że to obrazki są przeskalowane
1# Gratuluję powstania i życzę popełnienia jak największej ilości projektów, w jak najlepszej jakości, z jak najmniejszą ilością błędów.
2# Jaki jest skład grupy?
3# Kiedy na stronie pojawi się jakaś treść?
4# Skoczcie z wieśćmi jeszcze na .:ANFO:.
Ĺťeby ich wojtek zniechęcił?
LOL! Nie pomyślałem. @wm mógłby ich zmiażdźyć na starcie Taki już jest.