Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Opis z Centrum Mangi:
Fuuka to najnowsza manga Koujiego Seo, autora takich hitów jak "Suzuka", "Cross Over", "Kimi no Iru Machi", "Princess Lucia" czy "Half & Half". Warto wspomnieć też o tym, że jest kontynuacją "Suzuki".
Ponad 30 chapów za nami. Jeśli ktoś (tak jak ja) liczył na dobre romansidło dla facetów, to chyba się przeliczył. Główny wątek jest bardzo przewidywalny. Może wyjdą z tego przyzwoite (marzenia...) okruchy życia związane z zespołem muzycznym. Chociaż na drugiego Becka nie ma za bardzo co liczyć. I dlaczego w tego typu mangach bohater bardzo często jest, mhm, cipką? Moderatora przepraszam, ale lepszego określenia nie mogę znaleźć...
Nie wiem dlaczego to jeszcze czytam.
Goście nie mogą przeglądać wyników ankiety.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Może wyjdą z tego przyzwoite (marzenia...) okruchy życia związane z zespołem muzycznym. Chociaż na drugiego Becka nie ma za bardzo co liczyć.
Czyli byłem całkiem blisko. Jednak czegoś takiego się nie spodziewałem. Skoro
Mnie najbardziej zastanawia, czy istnieje inna manga, w której
60 chapów za nami. Jest naprawdę nieźle. Romans gdzieś uciekł, zostało budowanie zespołu rockowego. Bohater dojrzewa(trochę), majtki nie latają wokół niego jak to bywało w KNIM. Zachęcam do dania drugiej szansy.
Jak tam... czyta ktoś jeszcze Fuukę? Zastanawiam się co myślicie o nowych rozdziałach.
powiedzmy że podczytuję ją. ostatnio pojawiła się Fuuka ver3.0 - tym razem mangaka sklonował wygląd a nie imię (ver2.0 to była Fuuka Aoi)
cóż, z mangi na mangę Seo coraz bardziej goni króliczka... z coraz gorszym skutkiem. i coraz większy chaos. knim dawało się jeszcze jako tako ogarnąć, ale tu już kompletnie nie mam pojęcia, o co w tym wszystkim chodzi. hmmm, o wydawanie kolejnych rozdziałów?
Ostatnio edytowany przez pkkompas (2017-01-17 17:01:10)
Wątek z laską co miała chorego ojca był tak bardzo z tyłka wzięty, że straciłem nadzieje, że się cokolwiek poprawi. Jeszcze ten romans(i kłótnie) z Fuuką 2.0 jest tak komiczny, że aż szkoda gadać. Jeszcze ta Fuuka 3.0. Ale i tak nie mogę przestać tego czytać.
Jeżeli ktoś ogląda Fuukę, to polecam zobaczyć ostatni odcinek.
Tak. Dalej czytam, ale najnowsze chaptery już są moim zdaniem naprawdę słabe. Mam wrażenie, że autor trochę sam się pogubił i nie wie jak dalej pociągnąć historię.
Chociaż muszę przyznać... ostatni rozdział jest miłym zaskoczeniem.
Ostatnio edytowany przez Kendi (2017-03-13 11:47:43)
Seo ogłosił koniec mangi za 7 rozdziałów.
https://www.animenewsnetwork.com/news/2 … rs/.127714
W sumie i tak od jakiegoś czasu ciężko było stwierdzić co autor chciał przekazać oprócz kolejnej porcji ładnie narysowanych pań. Nie jest mi szczególnie smutno. Może następny projekt będzie lepszy.
Strony 1