Nie jesteś zalogowany.
Co do HF to trudno się nie zgodzić z darthdragonem - w jednym filmie upchnąć sensownie tego się nie da, więc też po cichu licze na trylogię. UBW jest moja ulubioną ścieżką z gry i o ile kinówka imo dawała radę, to tempo i cięcia były zatrważajace. Ufotable na 100% tego nie zepsuje, więc ocena w okolicach 10/10 dla fanów uniwersum nię będzie zapewne niczym dziwnym .
Wygląda na to, że będzie to split-cour. Połowa w tym sezonie, a druga dopiero w kwietniu .
Ale przecież od ogłoszenia było o tym wiadomo.
Ostatnio edytowany przez Tristan (2014-09-29 17:58:07)
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Ale przecież od ogłoszenia było o tym wiadomo.
Nom. Obrazek pochodzi stąd (już po gradientach byłem na 99% pewien, że pochodzi z jakiegoś filmiku ):
https://www.youtube.com/watch?v=spseKv7jtmY#t=137
2:17
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-09-29 18:06:07)
Wiem skąd pochodzi ten obrazek - nawet sam dawałem linka do tego PV, tylko osobiście nigdy go nie obejrzałem do końca .
Co nie zmienia faktu, że do tej pory nikt na ansi nie podał tej informacji - może komuś się przyda, i tym razem nie będzie zdziwienia, że seria "kończy się" w połowie .
Miejmy nadzieję, że i tutaj się sprawdzi. Czekam na 1 epek i wasze napisy ;]
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Wiadomo już czy synchro będzie do grupy HS czy jakiejś innej?
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Dziś wyszedł 1 odcinek, czekamy tylko na suby pl
Chyba ty
Chyba ty
Mnie suby pl do szczęścia są zbyteczne, to raczej taki kaprys z mojej strony
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-10-04 21:33:23)
Ja wolę oglądać z napisami pl, tym bardziej jeśli wiem, że napisy będą bdb-re.
Beznadziejne Rin wygląda tutaj.
Wg. mnie wygląda dość słodko ^^, szczególnie jeśli przypomnieć sobie ją z FSN ;]
Heh, prolog kończy się w momencie, gdy w VN był wybór, czy wybrać ścieżkę Fate czy UBW.
To do HF'a się ew. potem przeskakuje?
A sam odcinek... może być, ale w przeciwieństwie do internetów – nie czuję, aby moje plecy zostały oderwane od ciała.
Niezła animacja i sceny akcji, ale fabułą czy dialogami nie porywa.
Gdyby LH miał taki budżet i dobre studio...
Wiadomo już czy synchro będzie do grupy HS czy jakiejś innej?
Znając DI – pewnie tylko HS (nikt nie wie po co, bo Commie wychodzi bardzo szybko + ma lepszy timing i obraz), a dragon pewnie zrobi do Commie i UTW (jak wyjdzie).
Ale w sumie to wróżę z fusów i lata mi to... HS/CR ma dobre napisy, więc nie zamierzam czekać na jakiekolwiek inne.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-10-05 14:52:17)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
darthdragon napisał:Heh, prolog kończy się w momencie, gdy w VN był wybór, czy wybrać ścieżkę Fate czy UBW.
To do HF'a się ew. potem przeskakuje?
Jeżeli dobrze pamiętam, to z UBW przeskakuje się na HF.