Nie jesteś zalogowany.
http://www.anime.boo.pl/forum/ jak bedzie jakies zainteresowanie to mozna zrobic stronke zeby pobierac tapetki/dzwonki z anime na komorke zakladam nie nie kazdy ma kabelek lub jest sklonny placic 9 zeta za tapetke :]
narazie jest 38 tapetek so siemensa x65 lub innych telefonow z wyswietlaczem 132x176 px
koszty pobrania 2 tapek (50 KB) to okolo 25gr zalezne od operatora
tapety pobieramy przez przegladarke wap
J jestem jak najbardziej zainteresowany!! tylko ze poprosze na nokie 3510i:P no i ajkies dzwonki-osty tez byloby spoko:D
EDIT: moze nie tyle rzadzi, ale jestem na nia zmuszony, chociaz nie powiem, fajna koma:D
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-03-11 21:23:36)
ciekawy pomysł ja sie dołaczam Nokia 3510i rzadzi :-)
Sony Ericsson K300i !
Sony Ericsson T610
eeeee Najlepszejsze sa motorole, oczywiscie te skladane. [respekt]v300
chyba jako łopatka
na nokię 6610i też chcę (128x128 ;P)
celem tego tematu jest informowanie o tapetach anime na kome, a nie o kloceniu sie jaka koma fajniejsza dlatego nie offtopujcie:P
Crobe informuj o kazdych nowosciach;]
nowosci beda juz niedlugo narazie takie rozeznanie robie :]
Mehehehehehe....
Samsung SGH-X100 here! 128x128, 65k cl, 14,5mb, OS: ECTS V4.
Ja tam zawsze wszystko przez kabelek wgrywam zamiast kasę wydawać. Duh, nawet systemy są! Poza tym takie rozwiazanie ma też taką dużą zaletę- można edytować\tworzyć WŁASNE tapety xP A poza tym się nie płaci. Tak samo z dzwonkami (X100 = *.mmf, czyli konwertujemy WAV\MP3 xP)
A systemy? Wah... Wprawdzie sam nie robię, ale modyfikacje graficzne lub przypisywanie klawiszy mam w małym palcu.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-03-11 23:10:40)
a znajda sie do samsunga sgh-x200 fajnie by bylo hehe[szpan][yahoo]
Sony Ericsson T630
Dzięki wielkie trafiłeś idealnie Siemens M65
OOO chwalicie sie komoraki to ja tez SE k500i
Siemens C60 - wiem że denna komórka ale przynajmniej mam kabel
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-03-12 00:34:28)
eeeee Najlepszejsze sa motorole, oczywiscie te skladane. [respekt]v300
chyba jako łopatka
:-D:-D:-D:-D:-DPRZEPRASZAM ALE NIE MOGLAM SIE POWSTRZYMAC!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D [wstyd][wstyd]
oki to macie tapetki na nokie 3510i (40 sztuk) i na inne tele 128*128 px (60 sztuk)
Crobe ja proszę więcej 132x176 px Moja koma znowu zaczęła mi się podobać
VERY THX za tapetki na nokie3510i:D:D przydalyby sie jakies dzwonki np. 2 albo 3 op z bleacha:D