Nie jesteś zalogowany.
Hej. Myślałem że wczoraj będzie w sieci 1 odcinek, ale niestety transmisja została przełożona, a wiadomość o tym znalazłem na jakiejś hiszpańskiej stronie: (tłumaczone przez google translator)
Mimo, że ostatniej nocy świcie zaplanowano premierę "Amagi" Brilliant Park, nowe anime Kyoto Animation, na TBS sieci, wreszcie adaptacja powieści Gatoh Shoji, nie udało im się zobaczyć światło w telewizji z powodu transmisji meczu siatkówki.
Oficjalne ogłosił z tego powodu, że premiera tego odcinka 1 zostanie przełożone na poniedziałek (6 października) w 27:40 w godzinach porannych (lub co to jest to samo, 3:40 wieczorem od poniedziałku na wtorek) i mieć przeprosił wszystkich widzów, którzy byli obudzić zbyt późno aby zobaczyć odcinek (dobra rzecz, że udał się do snu).
Lub http://haruhichan.com/wpblog/26196/amag … olleyball/
Ostatnio edytowany przez Shinigami22 (2014-10-03 21:20:14)
Po co ci hiszpańskie strony, jak na anidb ludzie w komentarzach piszą, dlaczego zostało przełożone. Poza tym nie ma co się zachwycać czymś, z czego może być
Po co ci hiszpańskie strony, jak na anidb ludzie w komentarzach piszą, dlaczego zostało przełożone. Poza tym nie ma co się zachwycać czymś, z czego może być
A gdzie ty widzisz jego zachwyt? Tu bardziej pada pytanie: czy przesunięcie transmisji to powód do zakładania tematu
bodzio napisał:Po co ci hiszpańskie strony, jak na anidb ludzie w komentarzach piszą, dlaczego zostało przełożone. Poza tym nie ma co się zachwycać czymś, z czego może być
A gdzie ty widzisz jego zachwyt? Tu bardziej pada pytanie: czy przesunięcie transmisji to powód do zakładania tematu
Każdy powód jest dobry do założenia kolejnego, bezsensownego tematu.
Hunter Killer napisał:bodzio napisał:Po co ci hiszpańskie strony, jak na anidb ludzie w komentarzach piszą, dlaczego zostało przełożone. Poza tym nie ma co się zachwycać czymś, z czego może być
Niby racja, ale dobrze, że przy wchodzeniu na ANSI nie widzę masy tematów przypominających nagłówki z faktu: "SAO przesunięte?", "Nowa postać w Sailor Moon?", "UTW jeszcze nie wydało odcinka, a już jest 17." itd
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2014-10-03 22:16:35)
bodzio napisał:Hunter Killer napisał:A gdzie ty widzisz jego zachwyt? Tu bardziej pada pytanie: czy przesunięcie transmisji to powód do zakładania tematu
Niby racja, ale dobrze, że przy wchodzeniu na ANSI nie widzę masy tematów przypominających nagłówki z faktu: "SAO przesunięte?", "Nowa postać w Sailor Moon?", "UTW jeszcze nie wydało odcinka, a już jest 17." itd
Wiesz, kiedyś tak było.
Sorry, na przyszłość będę wiedział żeby tak nie robić, jak wam nie pasuje.
Sorry, na przyszłość będę wiedział żeby tak nie robić, jak wam nie pasuje.
Tu nie chodzi o to, że nam nie pasuje, ale jeśli kogoś interesuje dana bajka i jej nie wypuszczą w danym terminie, to każdy normalny człowiek na własną rękę poszuka odpowiedzi dlaczego. Nie ma sensu o tym robić tematów.
Ostatnio edytowany przez Innostian (2014-10-03 22:35:54)
To masz zbicie. Co zrobić
Poza tym nie ma co się zachwycać czymś, z czego może być
No chyba nie.
To najlepsza scena tego odcinka, i prawdopodobnie całej serii.
To najlepsza scena tego odcinka, i prawdopodobnie całej serii.
Według mnie fanserwis całkiem ładny, ale raczej mamy kolejny crap od kyoshitu
Ostatnio edytowany przez Witax (2014-10-09 23:40:02)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Według mnie fanserwis całkiem ładny, ale raczej mamy kolejny crap od kyoshitu
Mi te crapy od Kyoshitu się podobają , ale to chyba ze względu na kreskę, którą ubóstwiam.
Jakiś mod mógłby przenieść ten temat do innego działu albo go zamknąć.
Ostatnio edytowany przez Innostian (2014-10-10 00:10:13)
Ładna kreska? Jest! Gołe dupy? Są. No i entertainment. Więc hajs się musi zgadzać.
Ja w tym anime widzę komedię, fanserwis i ładną kreskę. Czyli generalnie jak dla mnie jest spoko. Dobra pozycja na czysty relax ;]
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Pewnie nawet nie obejrzeli, a marudzą.
Zachęciliście mnie do obejrzenia