Nie jesteś zalogowany.
Dobry team, polecam.
Czekamy na 3 rundę, póki co tylko ja, psyche i QuarioX Przeciwników na chwilę obecną nie widać
"Late jest nasz"
http://puu.sh/c81ef/4aedbe2a67.jpg
Dobry team, polecam.
Jak budować team: grać wszystkimi na AD.
Mam nadzieję, że to nie była jakaś gra turniejowa?
Nie, nie, to zwykły normal.
Typowy gold nie popatrzy co ma w teamie, przecież musi zagrać tym co chce, a potem nie mamy ap
W sumie fakt, nie popatrzyłem na nicki.
Mogliście chociaż Last Whispera porobić, po naszemu to chyba brzmi Ostatni Szept. Taki łuk. Przebicie pancerza to must have gdy wszyscy grają na AD/AP.
PS. Lol, to na EUNE goldy grają jak chcą? Beka jest.
Ostatnio edytowany przez CoUsT (2014-10-11 18:17:10)
Być może doczekamy się w polskiej TV retransmisji z Finałów mistrzostw świata w League of Legends. Choć obstawiam,że szary kowalski nie dostąpi zaszczytu obejrzenia tego.
Info
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-10-13 16:33:16)
Ja nawet nie wiedziałem, że polsat ma taki kanał. Tłumów mimo wszystko nie przewiduje przed telewizorami.
Proszę nie piszcie o tym w temacie drużyny. Temat o LoLu jako całości jest niżej . Mimo to dzięki za info, przy da się xD
W każdym razie szukamy aktywnego gracza. Postanowiliśmy, że podziękujemy KILLTEHOWI w związku z brakiem przez niego aktywności. Pozycje najbardziej pożądane to chyba jungle i ADC ;]
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-10-13 22:23:27)
może ja , plat V , gram wszystko
Spoko, tylko daj nick w LoLu, bo szukając po tym stąd nic nie znalazłem...
A o mnie już zapomniałeś? D: wiesz ty co?
Zresztą jak będziecie potrzebować to wiesz gdzie mnie szukać
A o mnie już zapomniałeś? D: wiesz ty co?
Zresztą jak będziecie potrzebować to wiesz gdzie mnie szukać
Diablos, szczerze to nie wiem co myśleć po Twojej wypowiedzi
PS słyszałem, że macie wolne miejsce? Jeśli chcecie mogę je wam zapełnić swoją osobą ale nie gwarantuje bycia zawsze, prawie zawsze, rzadko xD
Jeżeli jest ona poważna i jesteś rzadko, to pewnie będzie to samo co z KILLTEHEM - kilka gier na starcie a potem zapomnienie o sprawie. Dlatego napisałem, że szukamy aktywnego gracza . Jeżeli ktoś chce dołączyć, by nie grać, to niech nie proponuje siebie
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-10-14 08:21:49)
Mammoth, ja Cię nawet do znajomych dodałem ze 2 razy i nic. Ale za to Lider ma mnie w znajomych
Mogę być w miarę aktywnym graczem
Jeżeli jest ona poważna i jesteś rzadko, to pewnie będzie to samo co z KILLTEHEM - kilka gier na starcie a potem zapomnienie o sprawie.
Killteh nie zagrał ani jednej gry xD
franek2222 nick w lolu
Mammoth, ja Cię nawet do znajomych dodałem ze 2 razy i nic. Ale za to Lider ma mnie w znajomych
Mogę być w miarę aktywnym graczem
Nie dostałem ani razu zaproszenia od Ciebie, albo nie podałeś nicka i nie wiedziałem kto to, a ja randomów nie akceptuję.
I KILLTEH grał z nami pierwszych kilka rankedów, QuarioX
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-10-14 19:38:25)
To chyba trójki, bo na piątkach go nie widziałem.
Sorry ale aktualnie mam strasznie kijowy internet i nie mam zbytnich możliwości grania w LoL'a, jak tylko uda mi się go zmienić będę grał znowu tak często jak w okresie wakacji. Całkiem możliwe że jeszcze w tym tygodniu to załatwię.
Edit:
Na 250 pingu nie będę grał, gdzie ciągle mi wyskakuje Attempting to Reconnect :/
Ostatnio edytowany przez geass (2014-10-15 03:05:58)
Diablos napisał:Mammoth, ja Cię nawet do znajomych dodałem ze 2 razy i nic. Ale za to Lider ma mnie w znajomych
Mogę być w miarę aktywnym graczemNie dostałem ani razu zaproszenia od Ciebie, albo nie podałeś nicka i nie wiedziałem kto to, a ja randomów nie akceptuję.
I KILLTEH grał z nami pierwszych kilka rankedów, QuarioX
a no nie podałem xD nie wiedziałem, że randomów nie dodajesz