Nie jesteś zalogowany.
Działa Wam LoL? Ja próbuje się od kilku minut połączyć, to serwer nie odpowiada. Net działa, ale statusy serwerów na lolkingu i stronie LoLa pokazują, że jest sprawny online cały czas -_-
właśnie się zalogowałem bezproblemowo
Moonlight Flower
niech wszyscy mnie znają
Ostatnio edytowany przez Diablos (2014-10-15 17:32:45)
To nie mam pojęcia o co chodzi. Zrobiłem nawet przywracanie systemu z przed 2 dni, kiedy to wszystko śmigało jak trzeba i dalej nie mogę się zalogować, bo serwer nie odpowiada -_-
EDIT: Robię reinstall LoLa -_-
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-10-15 18:55:45)
Jesteś słaby i nie chcą Cię na Fields of Justice xD
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Z dniem dzisiejszym ogłaszamy poszukiwanie na miejsce SUPPORT, z powodu śmierci LoL'owej Mammotha. Będzie nam Ciebie brakowało.
"Late jest nasz"
Ludu, zagrałem se na boty sprawdzić czy wszystko ok. Mam pewien problem ze smartcastami, a mianowicie przed reinstalacją, gdy klikałem skill (na przykład W Alistara) to miałem okrąg z zasięgiem użycia, a teraz nie mam i używam tego w ciemno. Wiecie może, która opcja jest za to odpowiedzialna, bo kombinuję i trafić nie mogę :/
EDIT: Vessin pomógł xD
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-10-15 21:36:32)
Być może chodzi o opcję "zwykłe użycie-wszystko" w opcjach klawiszy
-mogłem odświeżać przed napisaniem czegoś.
Ostatnio edytowany przez iruel89 (2014-10-16 09:53:37)
Tak, schowaj się dobrze.
Czekamy na 5 do gry, można rankeda zagrać.
"Late jest nasz"
I kto nam mid'a będzie feedował?
"Late jest nasz"
QuarioX odszedł do Ossu. Robimy wolne miejsce?
Aktualnie nie gram w jedno i drugie, bo po prostu nie mam chęci. Jeśli takową macie potrzebę to nie widzę problemu.
Ostatnio edytowany przez QuariooX (2014-10-19 15:03:52)
Aktualnie nie gram w jedno i drugie, bo po prostu nie mam chęci. Jeśli takową macie potrzebę to nie widzę problemu.
No, jest Diablos chętny dołączyć do teamu, (Moonlight Flower w grze), a jeżeli nie grasz i godzisz się na to... Jesteś pewien?
A róbta co chceta, ja przez jakieś 2 dni jeszcze nie będę grał, bo nie mam ochoty.
Nie zostawiaj nas T_T