Nie jesteś zalogowany.
No szkoda by było, żeby kolejne dobre (przynajmniej wg. mnie) anime zostało źle potraktowane przez jakieś dziwne studio.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
KAni jest dopiero na 3ep z Amagi Brilliant Park, a już strzela loli i strojami kąpielowymi. Nie warto tracić czasu na to
KAni jest dopiero na 3ep z Amagi Brilliant Park, a już strzela loli i strojami kąpielowymi. Nie warto tracić czasu na to
Ty tak na poważnie? Nie jesteś zbyt przewrażliwiony? Z 2-3 minuty kostiumów kąpielowych, które nie były nachalnie pokazywane, i od razu gówno? Jakaś moda jest na hejtowanie wszystkiego, co KyoAni?
To miało nie być nachalne? Czyli tamta goła dupa w 1ep też nie była?
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-10-18 00:38:25)
To miało nie być nachalne? Czyli tamta goła dupa w 1ep też nie była?
Ja dlatego oglądam
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Czy widziałeś kiedyś adaptację w której pominięto jakąś scenę fanserwisową?
Co to mnie obchodzi? Nawet bez tej sceny seria i tak to jedne wielkie moegówno. Po 3 odcinkach jak dla mnie 3/10, nie warto tracić na to czasu.
3 sekundy gołej dupy i od razu płacz. Żyjesz w jakiejś świątyni, że tak to przeżywasz? W przeciętnym ecchi potrafią pokazywać tę samą dupę/biust przez paręnaście/dziesiąt sekund pod różnymi kątami i to po dłuższym czasie może zniesmaczyć.
Żeby to były te 3 sekundy. Jak ktoś się tej dupy tam nie spodziewał, to pewnie nawet nie zdążyłby jej dobrze zobaczyć
Mnie się tam animu podoba i generalnie nie mam mu nic do zarzucenia. Przyjemna seria rozrywkowa.
Ostatnio edytowany przez HentaiDymon (2014-10-18 11:20:11)
3 sekundy gołej dupy i od razu płacz. Żyjesz w jakiejś świątyni, że tak to przeżywasz? W przeciętnym ecchi potrafią pokazywać tę samą dupę/biust przez paręnaście/dziesiąt sekund pod różnymi kątami i to po dłuższym czasie może zniesmaczyć.
Ba, jinja-temple.
Jak to mawiał klasyk: "dobra dupa nie jest zła". A KyoAni przynajmniej ładną kreskę stosuje w swoich moeshitach.
Z innej beczki: adaptacja Hibiku! Euphonium Kitauji Kōkō Suisōgaku-bu he Yōkoso dostała zielone światło. Więcej info ponoć pod koniec grudnia.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
To ktoś ogląda animu od KyoAni dla fabuły?
K project dostanie kontynuacje [Akcja będzie dziać się po zakończeniu K Project movie] Info. Jeszcze nie wiadomo czy będzie to TV seria czy kolejna kinówka.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-10-18 12:50:23)
Co to mnie obchodzi? Nawet bez tej sceny seria i tak to jedne wielkie moegówno. Po 3 odcinkach jak dla mnie 3/10, nie warto tracić na to czasu.
Moeshit od KyoAni. Kto mógł to przewidzieć. :O
To tak jakbyś wziął się za jakieś yaoi i narzekał na gejozę.
Tsukimonogatari dostanie anime http://haruhichan.com/wpblog/27154/tsuk … confirmed/
Zapowiedziano nowe anime w uniwersum Macrossa: Macross Delta.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-10-19 16:29:57)
Raczej podano tytuł bo nowe anime zapowiedziano już wcześniej http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … -tv-series
Raczej podano tytuł bo nowe anime zapowiedziano już wcześniej http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … -tv-series
A jeszcze dokładniej to podano tytuł i datę emisji
Taki news to mi się podoba. Miejmy nadzieję, że bohaterowie z Macross Frontier zostaną ;]
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***