Nie jesteś zalogowany.
Dzięki, ale nic co nie jest odcinkami od morningspeed mnie nie zadowoli
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Poszukuję starego Dragon Balla z lektorem z RTLa7. Chcę zarazić mojego synka:) Czy jest gdzieś do ściągnięcia cała seria. Widziałem na różnych serwisach online polskie odcinki ale wolałbym mieć wszystko na dysku. Ewentualnie jakby ktoś miał to może zechciałby wysłać mi płytkę pocztą - pamiętam że kiedyś to było popularne.
Poszukuję [Henshin] Shin Seiki Evangelion (R2DVD_x264_720x480_AC3)
http://www.nyaa.se/?page=view&tid=17667 - 9 seedów więc wydaje się żywy.
Nie wiem, czy to animu, czy nie. Ale poszukuję pewnej bajeczki. Pamiętam, jak oglądałem ją za dzieciaka, czyli coś z rocznika 95-2000. Mianowicie działo się to w kosmosie, ludki nosili jakieś bojowe kombinezony. - Jeden z nich miał brązowy kombinezon i zamiast ręki karabin obrotowy. Ogółem naparzanka. Ktoś coś wie? Może na rtl to leciało. Trudno powiedzieć.
Nie wiem, czy to animu, czy nie. Ale poszukuję pewnej bajeczki. Pamiętam, jak oglądałem ją za dzieciaka, czyli coś z rocznika 95-2000. Mianowicie działo się to w kosmosie, ludki nosili jakieś bojowe kombinezony. - Jeden z nich miał brązowy kombinezon i zamiast ręki karabin obrotowy. Ogółem naparzanka. Ktoś coś wie? Może na rtl to leciało. Trudno powiedzieć.
W Trigun coś takiego było
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Hej!
Poszukuję [HorribleSubs] Wandering Son[720p].mkv odcinki od 7 do 10... Patrzę sobie na moje pobierane torrenty a tam mam te odcinki od roku się pobierają... Nie znalazłem żadnych żyjących plików więc zwracam się tutaj... Może ktoś wrzucić jakiś inny serwer np. MEGA żebym to mógł pobrać? Nawet nie pamiętam o czym jest, ale jeśli kiedyś to chciałem pobrać to pewnie mnie zaciekawiło... Napisy są na ANSI więc chciałbym do tej wersji... Z góry dziękuje.
[HorribleSubs] Wandering Son [720p] serwer własny strony, jak nie ma tłoku to ładnie ściąga.
[umee] wandering son - MEGA, mogą na stronce jakieś reklamy wyskakiwać.
JanuszQ napisał:Nie wiem, czy to animu, czy nie. Ale poszukuję pewnej bajeczki. Pamiętam, jak oglądałem ją za dzieciaka, czyli coś z rocznika 95-2000. Mianowicie działo się to w kosmosie, ludki nosili jakieś bojowe kombinezony. - Jeden z nich miał brązowy kombinezon i zamiast ręki karabin obrotowy. Ogółem naparzanka. Ktoś coś wie? Może na rtl to leciało. Trudno powiedzieć.
W Trigun coś takiego było
Niestety to nie Trigun. W zasadzie to była jakaś ekipa i sobie wojowali. Sprawdzałem niby na wiki i jej danych o puszczanych bajach, ale żadna nie wskazuje na to, czego szukam. Może komuś pomoże fragment opa: Leją się w tym kosmosie, strzelają do siebie w tych latających kombinezonach i w końcu lądują w takim statku, jak dzisiejsze helikoptery, czyli bez ścian bocznych(lub też były one rozsuwane? )
Siemka poszukuję Majora 4th raw, ma ktoś link albo torrenty?
Siemka poszukuję Majora 4th raw, ma ktoś link albo torrenty?
Dzięki
Hej ma ktoś jakieś napisy do 6 sezonu majora (od 14 odc)? Czy nikt już nie przetłumaczył?
Hej ma ktoś jakieś napisy do 6 sezonu majora (od 14 odc)? Czy nikt już nie przetłumaczył?
Nie przesadzasz? To nie ten temat.
Poszukuję jakiegoś wydania BD Gatchaman Crowds. Bakabt niestety odpada.
Poszukuję jakiegoś wydania BD Gatchaman Crowds. Bakabt niestety odpada.
A to?