Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Piąty rocznicowy relek składający się z dwóch mało znanych animacji stworzonych przez mistrzów anime i mangi Osamu Tezuki i Leijiego Matsumoto oraz małego bonusa.
GG: 1677958
O, Way to the Virgin Space. Kiedyś oglądałem. Fajne dosyć, ale wygląda strasznie (taki słaby VHS-rip xD).
Edit.
Robiliście(robiłeś?) na podstawie wersji Leijiverse? Bo mieli lepsze tłumaczenie i chyba jakoś obrazu.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2014-11-16 21:26:37)
Wykorzystaliśmy wersję M74. Z dyskusji na bakabt wynika, że napisy to poprawiony skrypt Leijiverse, natomiast oba encodingi były robione z tego samego źródła i jedyna różnica jest taka, że tamta wersja jest prawie 2x większa
GG: 1677958
Wykorzystaliśmy wersję M74. Z dyskusji na bakabt wynika, że napisy to poprawiony skrypt Leijiverse, natomiast oba encodingi były robione z tego samego źródła i jedyna różnica jest taka, że tamta wersja jest prawie 2x większa
Faktycznie skrypt niby poprawiony. Myślałem, że w video mieli wygładzane krawędzie, ale już nie pamiętam (lub widziałem tylko wersję Leijiverse). W każdym razie rip wszędzie był... daleki od standardu jakościowego (nawet w przypadku starszych produkcji), co może niektórych odstraszyć. Polecam fanom Matsumoto
Strony 1