Nie jesteś zalogowany.
Szkoda, że JPF nie udało się zdobyć limitowanej edycji
Szlag. Zapomniałem, że to już. ;c Drożej będzie przez to.
Jak jeszcze się pospieszysz, to załapiesz się na bonusa. W postaci boxa na tomik
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-11-19 22:20:15)
Złożyłem zamówienie. Mam nadzieję, że się załapie. Dorzucą coś gratis za cały komplet przy zamówieniu?
Złożyłem zamówienie. Mam nadzieję, że się załapie. Dorzucą coś gratis za cały komplet przy zamówieniu?
Pudełko na całą kolekcję i karty kolekcjonerskie chyba A6
JanuszQ napisał:Złożyłem zamówienie. Mam nadzieję, że się załapie. Dorzucą coś gratis za cały komplet przy zamówieniu?
Pudełko na całą kolekcję i karty kolekcjonerskie chyba A6
Bzdura (połowicznie)
- 2 karty kolekcjonerskie
- zakładka
- box (tylko na 14 tom)
Edit.
Do każdego tomu z pre-orderu dodawali przez lata boxy (no, pierwsze 2 były z 2.). Wiem, bo mam
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2014-11-19 23:14:41)
Przepraszam, że offtop etc., ale jak już przy tym jesteśmy, to mam w zamówieniu potwierdzenie e-mail: brak. A nie dostałem żadnego linku. ;c
JanuszQ napisał:Przepraszam, że offtop etc., ale jak już przy tym jesteśmy, to mam w zamówieniu potwierdzenie e-mail: brak. A nie dostałem żadnego linku. ;c
Jutro ci potwierdzą, teraz nie pracują
Chyba że. Już myślałem, że coś wyślą itd.. Dzięki.
Przez box mieliście na myśli te tekturowe okładki? Bo dali mi 4 i teraz będę musiał szukać tych na niższe tomiki.
4? Tak sami z siebie je dali?
Bo ja jakoś nie mam farta do JPF-u. Ostatni box przyszedł mi lekko pognieciony, obwoluta tez lekko ucierpiała. A w jeszcze wcześniejszym tomie była krzywo złożona...
Tak, zamawiałem cały komplet. - Wolałem poczekać na faktyczny koniec mangi.
Jednak źle policzyłem. (nie żebym się chwalił)Ale zamiast 4 dali 5. - 10-14 tomy. 2 karty i jedną zakładkę. Zapakowane spoko, ale tylko część miała na sobie folię ochronną. Obwoluta(to ta zdejmowana okładka, c'nie?:P) przylegała i całkiem normalna była. Co do samej zawartości tomików, to nie mogę się teraz wypowiedzieć, ponieważ za czytanie dopiero później będę się brał. Jak ktoś jest chętny sprzedać te kartoniki dla tomików 1-9 to kupię.
@edycja
Zamawiał komplet, to mu dali. Oni tam czystki robią podobno.
Mnie wysłali bez naklejonej taśmy i teraz muszę sobie kombinować.
O jakiej taśmie mówisz?
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2014-11-21 19:34:43)
JanuszQ napisał:O jakiej taśmie mówisz?
Takiej na "skrzydełkach", by sobie tomik złożyć. Taśma dwustronna (przyklejona do skrzydełek) - odklejasz i składasz. Zawsze była, a tu psikus
Ale ze mnie cieć. Myślałem, że akurat innym kolorem wyróżnili, że tutaj należy kleju użyć. xD To mam podobnie. Na jednej tylko mam taśmę.
Ale pojechali z tym dodatkowym rozdziałem. Ciekawe, od kiedy coś takiego planował
Zakończenie mi się podobało, może nawet było lepiej przedstawione niż w End of Evangelion (chociaż sam nie wiem).
@JanuszQ
Zdobycie samych okładek tekturowych graniczy z cudem. Kiedyś chciałem wymienić swoją do 1. tomu, bo mam naderwaną, ale nigdy tego nie trafiłem (jak już to z tomikiem, klik).
Ech... i znowu JPF mnie rozczarowuje. Dzisiaj w skrzynce znalazłem zawiadomienie z Poczty Polskiej z adnotacją: "przesyłka listowa nierejestrowana, której kształt lub wymiar nie pozwalają na jej włożenie do skrzynki oddawczej".
Teraz to wątpię, by box doszedł cały... pisało gdzieś, że ma to iść listem zwykłym? Bo jakoś musiało mi to umknąć .