Nie jesteś zalogowany.
Moim zdaniem ciężko będzie z ogarnięciem całej piątki online. Zaraz się okaże ze trzeba z siedem osób i wrócimy do punktu wyjścia tym razem z dwoma składami :/
A oto i akcja wieczoru, po której nasz ADC strzelił focha
http://youtu.be/LiaxygXIksA (w tej chwili jeszcze się wysyła, ale będzie dostępny za około 15 minut)
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-11-18 02:15:16)
Patrzę i płaczę xD
P.S. LoL po polsku...
Riot nerf dragon plox
Farma sama się nie sfarmi...
Beka.
Boże, z kim ja gram
... mówiłem przepchnę i idę ale jak się niecierpliwym i głuchym to nie mój problem.
yhy jeszcze jedno. Ból do Vessin'a że się cofnął to nie istnieje? Spoko następnym razem zostawię farmę i wcisnę "B" jak wam to różnice zrobi.
Ostatnio edytowany przez Abyss (2014-11-18 15:34:35)
"Late jest nasz"
Logika Abyssa: Farma jest 5 kilometrów dalej, ale na nią poczekam, bo wolę 150 golda z farmy niż 190 global za smoka + exp. Oczywiście Vessin wcale nie musi cofnąć, bo mu Galio wcale mida nie pushnie :E. No i mi przecież turretkę może popchnąć Leona"
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-11-18 15:54:39)
Brace yourself moan Mammoth is coming
Ostatnio edytowany przez Abyss (2014-11-18 16:25:39)
"Late jest nasz"
Potka być wypił Mammoth i byście z lee na luzie wzięli sami tego smoka. Inna sprawa, że Abbys by stracił ze 3 miniony, jakby poszedł z wami na smoka i potem od razu wrócił na bota.
Heh
21 sekund filmu - Abyss zabił ostatniego miniona w fali
przez kolejne 9 sekund Abyss nic nie robi (przepchnął farmę, o której mówił
... mówiłem przepchnę i idę ale jak się niecierpliwym i głuchym to nie mój problem.
przepchnął, nie przyszedł
30 sekund filmu Abyss zaczyna bić kolejną falę i dopiero gdy ją kończy postanawia iść.
Myślałem, że ludzie już w goldzie wiedzą, że objectiv > farma. To nie pierwszy raz, gdy bez Abyssa robimy early smoka, ale pierwszy raz, gdy bez niego się nie udało, a w dodatku smokowi zostało 5 HP. Lepiej poczekać aż przyjdzie Draven, zabierze smoka i zrobi tripla
EDIT: No patrz, zapomniało mi się o potku, no ale myślałem, że drake call oznacza zebranie każdego kto może, a nie czekanie 9 sekund na farmę i nic nie robienie xD
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-11-18 16:35:29)
Robię sobie krótką przerwę od LoLa - chciałbym z tydzień, ale nie wiem kiedy mnie nabierze ochota. W każdym razie robię przerwę, bo trochę zaczyna mnie nużyć, stąd potrzeba odpoczynku. I nie, Dragon Age nie jest powodem przerwy - rzygam na myśl o graniu w to na padzie...
W każdym razie będę tylko wbijać first win of the day na boty :E
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-11-24 16:03:21)
http://how2win.pl/turniej-hyperx-i-komputronika/
Zgłaszamy się? Tylko brakuje nam logo xD
byłbym za --> franek
No jak chceta, ale to trzeba szybką decyzję podjąć, bo mało miejsc. Nie zdziwię się, jeśli już nie ma.
Mam tylko jedno pytanie:
Kto zrobi logo?
"Late jest nasz"
Ed. Dobra jednak ja nie dam rady, to 100x100 daje za małe możliwości xD
Ostatnio edytowany przez QuariooX (2014-11-25 15:34:24)
Jestem za, a co do logo dla mnie może być cokolwiek.