Nie jesteś zalogowany.
Jakimś cudem "grupa" żyje już od 15 lat. Tak, tak, grupa powstała dokładnie 4 grudnia 1999 roku. Czasem było lepiej, a czasem gorzej. Grupa zaczynała w 3 osoby: Ja (Logan), Sake-San i Afek, by w latach swojego urodzaju rozrosła się do 8 ludków. Obecnie "grupą" jesteśmy tylko z nazwy, gdyż poza mną w "głównym" Squadzie nie ma już nikogo, ale mamy kilka osób, których lubię i szanuję zarówno jako ludzi jak i subberów. Serdecznie dziękuję MareImbri, Illparazzo i Vegecie391 za to, że męczą się ze mną jak i z moimi wypocinami.
Żeby jakoś uczcić naszą 15-stą rocznicę postanowiłem pójść za głosem tłumu czyt. Illparazzo i wydawać "coś" przez kolejne 15 dni, o ile laptop mi nie siądzie, a jest na wykończeniu.
A zatem do dzieła
Więcej na naszym "moim" blogu.
Ostatnio edytowany przez Logan27 (2014-12-04 10:28:31)
Wszystkiego najlepszego
I dziękuję za anime
Wszystkiego najlepszego i kolejnych 15 lat
p.s. brakuje 1 epka na mega
w 1 umknął mi błąd, wrzucę jak to naprawię.
Mea Culpa
Gratuluję, oby tak dalej
Jakimś cudem "grupa" żyje już od 15 lat. Tak, tak, grupa powstała dokładnie 4 grudnia 1999 roku.
To jeszcze trochę wcześniej (4 lata) niż zacząłem oglądać na poważnie anime (wiedząc, że to anime), czyli fansuby.
I JEDYNECZKA X-Men wrzucona do głównego folderu (sprawdzona przez Illparazzo, więc będzie hulała).
Jak pamiętam sporo oglądałem od was, 15 lat, kto by pomyślał, a ja myślałem że będąc w takim wieku (moim) ktoś nadal ma zamiłowanie do "nietypowych" bajek. Gratki i będę czekał na Twoje/wasze subki. Bardzo wielkie dzięki.
Teraz poczułem się naprawdę staro xd.
15 lat to kawał czasu, od tamtej pory wszystko się zmieniło i ludzie idą na łatwiznę, bo świat poszedł do przodu. Pamiętam jakby to było dziś, gdy dorwałem pierwszy swój raw, teraz wstyd się do tego przyznać, ale pierwszym naszym subem był yaoi BRONZE, stworzony na Amidze 500, w Genlocku. Napisy, jak i timing powstały w SubStation Alpha, a żeby zrobić timing to trzeba było przekodować dźwięk do 8 bit mono. A teraz? Nawet małpa potrafiłaby zakodować film nie robiąc z tego kaszanki. Kiedyś człowiek cieszył się, z każdego suba, którego jakaś grupa wydała, bo było tego zaledwie kilka, a teraz? Jakieś grupy wsparcia dla wybrańców i jakieś pseudo listy na animu... przecież po coś się tworzy suby, dla ludzi, a nie dla "wyznawców kultu" (nazw nie podam by nie było flejmu).
Niezły kawał czasu, gratuluję.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
To pewnie już stary jesteś.
Dzięki za robotę.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
To pewnie już stary jesteś.
Dzięki za robotę.
Nie jestem aż tak staty, znam starszych subberów, ale mogę się przyznać, mam 33 lata i 6 miesięcy
Kolejny dzień i kolejny wpis na naszym blogu. Zapraszamy chętnych do pobierania naszych wypocin
Nigdy za wami (jako grupą) nie przepadałem, bo jak pierwszy raz przeszedłem na anfo, to straszne z was "znawce" były. Jak dołączyłem do KA, to często się z wami o coś tam spierałem. Dobre czasy, fajnie było. Gratulacje. I dzięki za relki, na pewno coś tam sobie wybiorę.
dulu wiem, że w grupie było paru "mądrali" i przez to można skreślić daną grupę, ale JA się chyba niegdy nie udzielałem na forum.
Dzień 3 - kolejny rel.
Zapraszam na nasz blog.
dulu wiem, że w grupie było paru "mądrali" i przez to można skreślić daną grupę, ale JA się chyba niegdy nie udzielałem na forum.
Udzielałeś, często działając mi na nerwy, co nie umniejsza faktu, że jednak pracowity jesteś i szacunek się należy.
No i upierdliwie przypominałeś o zaległościach z qc/korektą.
Działanie na nerwy to jeden z moich talentów
Dzień 4 - zapraszamy na blog.