Nie jesteś zalogowany.
dzieki za pomoc
Ostatnio edytowany przez yukimura (2006-03-11 16:56:31)
Tylu uzdolnionych rysowników powinniscie sie zebrac i robic polskie anime[okej][respekt]
Przepraszam, jakieś tio wielkie weszło... hmmm czy wie ktoś jak to zmodyfikować?
Nie no niewiem co powiedziec, poprostu szok....
(w pozytywnym znaczeniu:P)
Dzięki dzięki !!! Wsawiłabym jeszcze inne np. takie śmeszne, ale nie chciałabym żeby zajmowały tyle miejsca. Jak rozszyfruję to zagadkę to jeszcze coś dodam. I ponawiam swoje pytanie czy ktoś jeszcze rysuje mangę?
Nie no rysuneczki a ta manga to juz w ogole niesamowita 4x[okej]. Po prostu sugoi!
Ninussa: ZGLOS sie do mniew na gg 1470816 to ci wyjasnie jak wstawiac obrazki, ta twoja stronka z komiksu jest super!
No ładnie, ładnie, a nawet powiem świetnie. Sam bym coś takiego potworzył, nawet kiedyś się nad tym zastanawiałem.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
no nie wiem nie moge wstawić tych miniatur, wielkie sorry
Ostatnio edytowany przez ninussa (2006-03-12 23:46:26)
Kurde niektorzy to maja talent :]
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-03-12 23:35:24)
no nie wiem nie moge wstawić tych miniatur, wielkie sorry
zobacz do np "najładniejsze dziewczyny w anime", wybierz osobę która wstawiła obrazki i daj "cytuj". zobaczysz sama jak wygląda link do miniatury i obrazka:) na pewno dojdziesz do tego. wcześniej w tym topicu dałem skrót do małego kursu jak wstawiać obrazki na serwer i które linki są do czego. pozdrawiam
[cmok]Wersus - postaram sie zrobic to jutro, dziś musz juz isć spać bo jutro do pracy. Dzięki za pomoc . A jak Tobie zależy na całym, żeby przeczytać, bo całości nie bede umieszczac, bo sa niektore obrazki ponad wyznaczony limit rozdzielczości, no ima na razie ponad 90 stron . pozatym dlugooo sie go robi.
tu masz moj meil:
ninusa@op.pl
przez jeno s - jedej osobie już wysłałam wieć nie widzę problemu żeby tobie wysłać.
pozdrawiam.
No nareszcie!!!!
Hmmm dla przykładu strona bez "przeróbki":
a tu po:
Chciałam podziękowac przede wszystkim ~KAT i ~Wersusowi - chlopaki nawet nie będę się przyznawać co pokręciłam, że nie chciały wchodzić miniatury a także ~ Lilith
Ostatnio edytowany przez ninussa (2006-03-14 16:20:22)
A teraz czas na małą ankietę:D
Kto chce aby ~ninussa pokazała wszystkim swój komiks?
Moj pomysł jest taki:
- stworzyć osobny temat dla tego komiksu(i tylko dla niego), ukazywałyby się tam jego kolejne stronki,
- ponieważ ma on tylko 93 strony(jak dotąd:)) ukazywałyby się 4 tygodniowo.
To chyba tyle. Jak macie inną propozycję to umieście ją w tym temacie.
Pozdrawiam i czekam na opinie
Gites!!
Wiecie, jak skombinuje skaner i stare odcinki "Dream Team" to wam pokaze moje i moich kumpli !
Tamte nie byly z anime zwiazane, po prostu rysowalismy komedie, ale mowie wam! Wyszla cuuudownie
Na kartkach od zeszytu wszystko bylo a5 bodajze, jak znajde i skaner skoluje to na kompa sie zgra i od razu zamieszcze :p
Albo od nowa zaczne z kumplami rysowac???
Z tym komiksem podoba mi sie, trzeba zorganizowac, ona sie chyba zgodzi i bedzie zamieszczac, jakos sie ustali ofc
A rysunki co dajecie, to naprawde ladne - wiecej takich ;]
Jak ktoś rysuje(lub rysował) komiks to niech się też wypowie. Nie ma się czego wstydzić! Ja wogóle nie umiem rysowć postaci, krajobrazów etc.
~n0need - nie wiedziałem, że rysujesz. "Dream Team"(zwodowy tytuł), nie mogę się doczekać próbek:D
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-03-15 12:34:33)
owned ;] zazdroszcze wam talentu ;p ja niestety i olowek to bomba atomowa xD kompletnie nie umiem rysowac. ale moj kumpel umie. kiedys rysowal i mial pare ciekawych prac to jak ludzie zobaczyli to po prostu mu pobrali namowie go zeby cos naskrobal jeszcze ;p to wrzuce ;]
"Dream Team" to opowiesc o ludziach o nadprzyrodzonych mozliwosciach m.in. w rolach glownych:
-Pan Kupa - jako zyjaca kupa ;c
-Pan Nauczyciel w-f - jego inteligencja jest niepojeta!!
-UFO - Urozmaicone Federalnie Ogórki
-Hitler - ktory chce opanowac swiat, za pomoca tajnej broni... o ktorej moze dowiecie sie niedlugo...
tak btw. te komiksy co rysowalismy (chyba znow bedziemy ;p) to nie cos w stylu ninussa, bo do niej daleka droga z moim talentem :] Ale glownie humorystyczne - zaczelo sie od rysowania dla jaj na lekcjach, potem LoSuxa zlookalismy, LSXTales inne komiksy itnernetowe... i tak sie zaczelo
A ja czekam na komiks ninussy! Bo widac, ze masz cos w sobie i cwiczyc, rysujesz!
Temat pewno sie rozrosnie - i dobrze!
Warto poczekać bo komiks mi się bardzo podobał, jak to się ładnie mówi ma potencjał:)
Przeczytałam już to co ninussa miała na kompie i już nie mogę się doczekać dalszej części.
Jest w nim wsystko:humor, wciągająca fabuła i ... ale najlepiej sami się dowiedzcie
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Dopiero teraz zauważyłam ten wątek . Ja też rysuje mam pare amatorskich rysunków swojego autorstwa . Najbliższyn czasie też podziele się swoimi rysunkami. Oglądałam ten komiks ,który tu jest przedstawiony jest super.Pozdro dla wszystkich.