Nie jesteś zalogowany.
Taki tip. Słowa supportera nie dają gwarancji, a jeśli np. dałbyś komuś gifta z tym skinem Viktora, to oni nie zwróciliby ci żadnych RP. Pewien koleś z reddita miał taką samą sytuację. Dostał info, że dostanie ikonkę za wysłanie komuś jakiegoś warda czy ikonki battlecast, wysłał to, a potem mógł jedynie pocałować rito w... bo nie ma ani RP ani ikonki
I każdą pewnie przegrać :E
Wczoraj kupiłem sobie mystery skina. Efekt był taki iż myślałem, że wykorzystałem limit szczęścia do końca życia tamtym udyrem - Ezreal z Notthingham
Jednak zaryzykowałem jeszcze jedną tajemniczą skórkę, i...
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-11-29 20:09:08)
Niestety z przyczyn losowych moja stacjonarka skończyła cały obecny tydzień bez internetu tak zostanie prawdopodobnie do najbliższej niedzieli. Wybaczcie brak aktywności :/
Ostatnio edytowany przez iruel89 (2014-12-05 12:33:14)
Niestety z przyczyn losowych moja stacjonarka skończyła cały obecny tydzień bez internetu tak zostanie prawdopodobnie do najbliższej niedzieli. Wybaczcie brak aktywności :/
I tak w sumie ciągle nie możemy się zgrupować, zazwyczaj maksymalnie jest nas 4 i tyle.
Mnie tam niespecjalnie chce się grać. Przez ostatni miesiąc obejrzałem więcej anime niż przez wcześniejsze pół roku. Nadrabiam zaległości co widać po mojej historii oglądania na MALu http://myanimelist.net/history/Mamut
Informuję, że przez najbliższe 3-4 dni raczej mnie zalogowanego w LoLu nie uświadczycie - ostatnio tak beznadziejnie mi wszystko idzie, że postanowiłem zrobić sobie małą przerwę, zanim mnie szlag trafi od tego wkur*ienia...
No tak w sumie myślałem o zakończeniu swojego focha urlopu i powrocie do gry.
Mnie pasuje
Może jakaś organizacja na jutrzejszy wieczór?
Ja z chęcią.
Jako że nie mam twarzoksiążki a boty na ircu u bodzia mało rozmowne wypłacze się tutaj.
A taki tam ezrael na platynie i przeciwny toper afk :/
Lol, to ja też coś dam. Właśnie zaczynam grę. Typowy Łukasz.
edyta
To uczucie, gdy grasz z kolesiem od Simsów na yt xD [ten Whitesite]
Ostatnio edytowany przez seba609 (2014-12-17 21:08:18)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
CYTAT DNIA:
"No ale mówiłem banuj Gravesa" ~Abyss
xD
"Mówiłem, że kerne" ~ QuarioX
"A, nie mówiłem zbanuj Gravesa" ~ Abyss
"Nie chce tego mówić, ale będę musiał, trochę to bolesne, ale..... QuarioX kernoł" ~ Abyss
I już smoki robię
Ostatnio edytowany przez Abyss (2014-12-18 18:46:09)
"Late jest nasz"