Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich.
Zamierzam do końca miesiąca umieścić w necie wideozapowiedź styczniowych premier.
Mój głos niestety się do tego nie nadaje, więc poszukuję osoby z fajnym głosem i dobrym mikrofonem do pomocy. Mile widziany płynny angielski.
Potrzebuję także kogoś, kto przygotuje krótkie opisy serii, bo inaczej nie wyrobię się z edycją wideo. Również mile widziana znajomość angielskiego.
Chętnych zapraszam na PW lub e-mail.
Dla pomocnych przewidziany mangowy prezent.
Planuję również mały konkurs umieszczony w wideo.
Pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych świąt!
Przecież montaż tego typu to banał. a ty chcesz by ktoś wykonał niemal cały projekt za ciebie.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Jak ktoś ma zamiar zrobić to porządnie, to zajmuje sporo czasu. Poza tym muszę jeszcze zebrać informacje, które będą zamieszczone w wideo i przygotować tekst, który będzie pomiędzy opisami. Dodatkowo w zamian proponuje coś, na co niektórzy muszą pracować pół dnia.
Mamy już spycha, który odwala dobrą robotę w tej materii, więc zapytam: po co?
Na dodatek wszystko robi SAM
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Bo lubi, bo chce, bo ma taki kaprys, uważa że można to zrobić lepiej...
Napisał informacje co i jak. Jeżeli ktoś będzie chętny to się zgłosi. Jego wolny czas. Po co go zniechęcasz, takimi uszczypliwymi, nic nie wnoszącymi komentarzami?
"Po co" to się nogi nocą, a czasami pod pachami. Raz do roku to i w kroku, a dla hecy to i plecy.
Chociażby po to, żeby było. Gdyby wszyscy mieli twoje podejście to byś teraz latał z toporkiem za kurczakami. Najlepiej takie komentarze zostaw dla siebie.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Yagami_Raito8920 napisał:Mamy już spycha, który odwala dobrą robotę w tej materii, więc zapytam: po co?
"Po co" to się nogi nocą, a czasami pod pachami. Raz do roku to i w kroku, a dla hecy to i plecy.
Chociażby po to, żeby było. Gdyby wszyscy mieli twoje podejście to byś teraz latał z toporkiem za kurczakami. Najlepiej takie komentarze zostaw dla siebie.
Dlatego, że lepiej jest stworzyć coś nowego niż powielać to, co jest już dobrze zrobione. Wszak sam napisał w pierwszym poście, że potrzebuje pomocy, co dla mnie oznacza, że jest "zielony" w tym temacie. Nawet jakby coś stworzył, byłoby to gorsze jakościowo,
polałby się niepotrzebny hejt. Nie byłoby to motywujące do dalszej pracy...
Po drugie, zanim zbierze samarytan (lektora i osobę, która opracuje mu materiały) miną dni lub tygodnie nawet, lepiej jakby to sam by zrobił... A jak się wstydzi swego głosu, Iwona za pan brat
Imo się mylisz, kostek. Gdyby nasi pradziadowie robili to samo a nie wytwarzali coraz bardziej oryginalne rzeczy, latałbyś z maczugą i polował na zające To właśnie nazywa się "postępem/rozwojem".
Imo się mylisz, kostek. Gdyby nasi pradziadowie robili to samo a nie wytwarzali coraz bardziej oryginalne rzeczy, latałbyś z maczugą i polował na zające To właśnie nazywa się "postępem/rozwojem".
Imo się mylisz Yagami. To że coś istnieje nie znaczy, że jest dobre i jedynie słuszne. Gdyby nasi ojcowie robili tylko oryginalne rzeczy, a nie ulepszali obecne to do dziś chodziłbyś z cegłą w kieszeni, bez internetu i smsów. Albo oglądałbyś jedynie słuszną TVP. Bo po co zakładać Polsaty czy inne tefałeny skoro to samo już mamy. To właśnie nazywa się "konkurencją/wolnym rynkiem".
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2014-12-22 06:21:49)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Zapominasz o jednej rzeczy, hejt może napędzać jeszcze mocniej niż konstruktywna krytyka. Robić coś co wkurza jeszcze mocniej hejterów jest zajebiaszcze. ^^
Imo się mylisz Yagami, postęp to nie tylko tworzenie czegoś nowego, ale również ulepszanie już istniejących rzeczy.
Trochę zeszliśmy z tematu. Ryouichi, powodzenia w projekcie.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2014-12-22 13:40:53)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
???
Kiepskie te filmiki i w sumie nie wiem czy komukolwiek potrzebne.
Wbijasz na charter czy randoma i wszystko do wyczytania w kilka sekund.
No i fajnie by było gdyby spychu nie mówił po angielsku, bo już nawet jego polski słabo się nadaje do tych zapowiedzi (irytujący głos/akcent), a angielski to już w ogóle engrish 101%.
Niet, nie hejtuję, tylko mówię, co myślę.
A czy ten konkurencyjny pomysł jest dobry i czy będzie lepszy?
Nie wiem, zresztą dalej twierdzę, że to nikomu niepotrzebne.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Imo się mylisz Yagami. To że coś istnieje nie znaczy, że jest dobre i jedynie słuszne. Gdyby nasi ojcowie robili tylko oryginalne rzeczy, a nie ulepszali obecne to do dziś chodziłbyś z cegłą w kieszeni, bez internetu i smsów. Albo oglądałbyś jedynie słuszną TVP. Bo po co zakładać Polsaty czy inne tefałeny skoro to samo już mamy. To właśnie nazywa się "konkurencją/wolnym rynkiem".
Doszliśmy do wniosku, że tworzenie oryginałów i ich ulepszanie, doprowadziło do tego co mamy teraz. Ale z nas geniusze
Kam, videorecenzja to taki spis serii tylko w uproszczonym stylu. Więc nie wiem w czym rzecz. Wolę posłuchać i pooglądać obrazki/urywki PV niż ślęczeć i czytać każdy opis bajki z osobna
Już nie będę zaśmiecał tego tematu.
Strony 1