Nie jesteś zalogowany.
Witam
Jeśli sprzedajecie lub macie namiary na osoby chcące się pozbyć będę wdzięczny za informacje. Poszukuje mang Eden - całość i GitS - tom 2. Oczywiście w przypadku Edenu zakupiłbym cały komplet od jednej osoby. Jednak będę również wdzięczny za informacje o ciężko dostępnych tomach z tego wydania. W przypadku GitSa jakoś przestaje wierzyć w zapewnienia wydawnictwa JPF o dodruku. Oczywiście w miarę realistyczne ceny by nie zaszkodziły.
Dodruk będzie jakoś za dwa miesiące, no na pewno w tym roku. Wiem z dosyć pewnego źródła
Eden to spory hardcore, ale sam jakiś czas temu zebrałem całość. Szukaj na allegro i innych serwisach aukcyjnych, powodzenia. Tutaj jeszcze mają 4 tomiki, ale chyba lepiej szukać jakiejś większej ilości (tym bardziej, że to nie są jakieś najtrudniejsze do zdobycia pozycje). Ale seria warta zachodu.
Dodruk będzie jakoś za dwa miesiące, no na pewno w tym roku. Wiem z dosyć pewnego źródła
Eden to spory hardcore, ale sam jakiś czas temu zebrałem całość. Szukaj na allegro i innych serwisach aukcyjnych, powodzenia. Tutaj jeszcze mają 4 tomiki, ale chyba lepiej szukać jakiejś większej ilości (tym bardziej, że to nie są jakieś najtrudniejsze do zdobycia pozycje). Ale seria warta zachodu.
Jeśli GitS będzie w tym roku to załatwia sprawę.
Wiem, że warta dlatego szukam. Przegrałem dziś aukcję na allegro - całość poszła za 425zł. Dużo, czy mało?
Zapomniałem napisać, ale udało mi się zakupić tomik. Za 40zł z przesyłką - idealna sztuka.
Ładnie. Parę lat temu cieszyłem się z zakupu za stówę, bo normalną ceną było coś koło dwóch.
Jeżeli będzie ktoś zainteresowany, to mogę odsprzedaż drugą część - wiadomość na priva.
Niestety zawiodłam się na tej część, w przeciwieństwie do jedynki.
Na JPF zawiodłam się po tym, jak wyparowały moje punkty bonusowe po przeniesieniu sklepu do Mangarden.
Na JPF zawiodłam się po tym, jak wyparowały moje punkty bonusowe po przeniesieniu sklepu do Mangarden.
Przez 3 miesiące pisali na fb, forach, stronie itd, że mogą przenieść punkty. Prosili tylko o wysłanie majla z prosbą. Bez urazy, ale miej pretensje do siebie.
Nadal chcesz kupić?