Nie jesteś zalogowany.
Ktoś wspominał o możliwej chęci wydawania przez Studio JG anime w Polsce? Bo do takiego wniosku można dojść na podstawie tej ankiety.
Ktoś wspominał o możliwej chęci wydawania przez Studio JG anime w Polsce? Bo do takiego wniosku można dojść na podstawie tej ankiety.
Ankieta zrobiona chyba przez niedołężnego magistra. Daję, że nie kupuję mang, a na następnej stronie się pyta, jaki gatunek mang kupuję.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-10-18 17:24:23)
Bardziej zainteresowało mnie pytanie o mango w wersji elektronicznej - mangowe adaptacje znanych LN łondlain/do pobrania!
Krótki artykuł na temat otaku.
http://www.medexpress.pl/swiat/japonski … sem/24514/
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2014-12-07 20:30:01)
Chińskie bajki ryją im dekle. Jakby tak ogłosili, że potrzebna im pomoc, to ja się poświęcę i pomogę.
Chińskie bajki ryją im dekle. Jakby tak ogłosili, że potrzebna im pomoc, to ja się poświęcę i pomogę.
Ile pan bierze od wizyty/za całą terapię?
Krótki artykuł na temat otaku.
Artykuł sprzed ponad roku. Daj coś świeżego.
Poza tym te dane są zrobione na podstawie ankiety z 2010, w dodatku brak informacji, ile osób brało w niej udział albo w jakim miejscu je przeprowadzono. Jeśli pytali ludzi na Akihabarze, to nic dziwnego, że takie są wyniki.
http://www.bbc.com/news/magazine-24614830
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-12-07 20:56:52)
Poszukuje utworu rockowego bądź metalowego (sam do końca nie wiem co to było) który w podkładzie ma motyw z filmu "Ostatni Mohikanin". Może to być jakaś nowość czasem. Słyszałem w radiu ale nie podali wykonawcy. W sekcji ostatnio graliśmy też tego nie ma a google jakoś mało pomocny jest. Może ktoś skojarzy coś takiego. Być może tytuł utworu lub nazwa zespołu ma coś wspólnego z zatonięciem.
Dobrze mi się wydaje, że Ash Ketchum (Satoshi) od 1997 do 2014 nie postarzał się nawet o rok?? Może źle szukam informacji.
Dobrze mi się wydaje, że Ash Ketchum (Satoshi) od 1997 do 2014 nie postarzał się nawet o rok?? Może źle szukam informacji.
Jeśli oglądałeś kiedyś Gintamę, to w niej główna postać - Gintoki - wyjaśnił fenomen postaci, które się nigdy nie starzeją i takich, którym latek przybywa. Wszystko zależy od autora mangi/animu.
Nie oglądałem Gintamy Ale też już nie oglądam Pokemonów, więc nie wiem czy on w końcu się starzeje czy nie.
On młodnieje.
Jeśli oglądałeś kiedyś Gintamę, to w niej główna postać - Gintoki - wyjaśnił fenomen postaci, które się nigdy nie starzeją i takich, którym latek przybywa. Wszystko zależy od autora mangi/animu.
Jest jeszcze trzecia grupa:
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Kurde, próbuję przeczytać tą stronę ze spojlera, ale nieważne czy z lewej czy z prawej i tak to nie ma sensu. Albo zły dzień mam po prostu...
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Bo pierwszy kwadrat dotyczy wątku z poprzedniej strony.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
On młodnieje.
Ibisz w wersji bajkowej?
Ten pajac z pokemonów ma cały czas 10 lat.
Tak się zastanawiam. Dlaczego jeszcze nikt nie próbował zrobić programu który przerabiałby zwykłe monitory w wyświetlacze 3D, moc obliczeniowa to już chyba nie problem.
Widziałem już programy do kart które robiły cyrki z wyświetlanym pulpitem a te 3D to przecież jedynie przekładaniec poziomych linii lub pionowych. Puszczamy taki film 3D mamy lewy ekran i prawy ekran uruchamiamy ten mixer pionowych lini zakładamy okulary i cieszymy się efektem 3D. Jak film się skończy to mamy mix na pulpicie wyłączamy programik i wracamy do 2D.