Nie jesteś zalogowany.
witam, witam no to
czy chrome shelled regios ma kontynuacje ? (czy "kontynuacje" pokroju serii monogatari ?) , Jak nie to czy znacie coś podobnego ? (raczej wolałbym coś podobnego do tego świata gdzie protagonista żył niż do tego 2 świata )
Nie dajemy spacji przed znakami interpunkcyjnymi!!!
I nie, anime nie ma kontynuacji.
a coś podobnego? jakieś pomysły?
Polecam czytać, czemu ktoś rekomenduje jako podobne, bo czasem można się mocno zdziwić
hmm wielkie dzięki, a tak propo z 10 pierwszych tych rekomendacji 7 (anime) już oglądałem
Ostatnio edytowany przez kantror (2014-12-29 23:24:57)
Polecam czytać, czemu ktoś rekomenduje jako podobne, bo czasem można się mocno zdziwić
Masz rację, jak czytałem co niektóre propozycje to ubawiłem się aż po pachy
Poleci ktoś jakieś dobre animu z 2014 roku?
Ostatnio edytowany przez SiwyCZR (2015-01-06 20:35:27)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Poleci ktoś jakieś dobre animu z 2014 roku?
Czajka.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-01-06 20:25:47)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
SiwyCZR napisał:Poleci ktoś jakieś dobre animu z 2014 roku?
Czajka.
Powiedział dobre.
No Game No Life
Kamiyan3991 napisał:SiwyCZR napisał:Poleci ktoś jakieś dobre animu z 2014 roku?
Czajka.
Powiedział dobre.
No Game No Life
No to na pewno nie ten szit, będący kalką Mondaiji-tachi ga.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie znam tego. A No Game No Life mi się podobało, więc polecam, a wiemy, że ja mam dobry gust.
No, na pewno lepszy od ciebie.
Gin no Saji 2nd Season, Nisekoi, Space☆Dandy, Giovanni no Shima, Ping Pong The Animation, No Game No Life, Ao Haru Ride, Barakamon, Hanamonogatari.
W szczególności Ping Pong.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2015-01-06 21:08:15)
Akurat NGNL widziałem i jak dla mnie bomba :-).
Za resztę wielkie dzięki! Napewno znajdę coś dla siebie :-).
Ostatnio edytowany przez SiwyCZR (2015-01-06 21:26:01)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Witam
poszukuje anime w ktorym chlopak rozmawia ze swoim najlepszym kumplu o swojej wymarzonej dziewczynie ktora nie istniej . nastepnie jadac noca na skuterze widzi spadajac gwiazee ktora skreca i leci prosto na niego, uderza obok i ukazuje mu sie dziewczyna dokladnie tak jaka sobie wymarzyl. miedyz czesie anie dowiadujemy sie ze on jest cyba jakims rodzajem potwora czy stwora jego kumpel tez spotyka tak dziewczyne o ktorej wymarzyl. na koncu okazuje sie ze on i ona to 2 inne gatunki ktore musze ze soba walczyc i sie pozabijac ale anime konczy sie happy endem przynajmniej tak mi sie wydaje zna ktos moze to anime ? krazy juz za mna od dlugiego czasu ale nigdzie nei moglem go znalezc
Szukam dobrego anime, bo na ten czas nie mam co oglądać
Moje klimaty to Soul Eater, Beelzebub, GTO, FMA/FMAB, Btooom, Sekirei, Ichiban ushiro no dai, Blood Lad. Może ktoś ma taki sam gust jak ja i coś doradzi
Ostatnio edytowany przez Suigetsu (2015-01-07 10:32:06)
Pandora hearts, Hunter x hunter, High School DxD, Magi, D.Gray-man, Ao no Exorcist, Zero no Tsukaima.
Ostatnio edytowany przez sosik102 (2015-01-07 19:03:12)