Nie jesteś zalogowany.
Już się nie moge doczekac drugiej czesci gry ragnarok. Luknijcie na trailer
http://www.youtube.com/watch.php?v=KA9q … unz+online
Jedyneczka rox wego czasu gralem
Osobiście uważam że RO 2 nie dorośnie do pięt jedynce.
Żeby nie offtopować:
pierwszy pokaz RO2 [to co przedstawił nam @kurz_weber jest trochę nowsze]
trailer Ragnarok the Animation 2 [trailer anime opowiadającego o drugiej części gry a nie jak sięwszyscy wcześniej spodziewali kontynuacja jedynki]
to tyle na razie
Hmm czy ja wiem... czy nie dorośnie. Engine jedynki byl spoko tylko w grze troche brakuje fabuly (nieiwem moze to dlatego z egralem na prywatnyms erwerze a nie na oryginalnym, a te zawsze sa okrojone z czegoś). Tak czy siak w gra fajna tylko dosyc szybko mi sie znudzila. Ile mozna grindowac na potworkach. Bo questy sa strasznie glupie . Natomiast dwujka wyglada lepiej niz moja ukochana gra world of warcraft. Jeśli zrobią pożadne questy tak jak w WOW'ie to gra bedzie hitem (w korei napewno ebdzie an 1 miejscu:P)
jak grałeś krótko to się nie wypowiadaj questy wcale nie są potrzebne jak ma się WOE. Grafika w RO2 jest rawelacyjna? Jak grasz w gry tylko dla grafiki to szczerze współczuję , do tego pomyśl jakie będą wymagania
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-03-09 23:56:13)
Ragnarok wogóle mi sie nie podobał po pierwsze odstraszyła mnie grafika po drógie jakoś szybko sie zniecheciłem gdy mnie królik zabił
A co do Ragnarok'a 2 to myśle że zapowiada sie ciekawie.. questy...ktoś je napewno zrobi tylko po to by dowiedzieć sie co za nie można dostać i które są opłacalne. Grafika też całekiem niezła.
~Kisiel chyba nie grałeś na żadnym oficjalnym serverze ? na nich questy zawsze są opłacalne.. no chyba ze to głupia gra, zrobiona przez jakiś amatorów lub grasz na pirackim servie i podnieśli rate's Pozatym jak nie grasz dla questów ani dla grafiki to dlaczego ? gra to ma być przyjemność a nie męczarnia
Mi na nieszczęście pozostaje gra na piracie bo na miesięczny abonament raczej mnie nie stać miejmy nadzieje że prywatnych serverów powstanie tyle ile jest ich w l2 przynajmniej bedzie w czym wybierać
RO2 napewno będzie bardzo podobne do R.O.S.E. Online. Podobny engine itd.. pożyjemy zobaczymy, ja narazie szarżuje na serwie euphro w RO ;-)
@Zabuzasan już wcześniej powiedziałem coś o grafice i nie będę się powtarzał, po prostu żal mi ciebie -ten królik to "lunatic" i jak cię zabił to widocznie nie masz wprawy w MMORPG bo się nie szarżuje na byle co I czy ja powiedziałem że nie ma questów w Ragnaroku? są jak najbardziej! Najczęściej na jakieś itemki, eqwip czy po prostu potrzebne do czegoś innego (ot następnego questu bo niektóre są łączone). Tak nie gram na oficijalnym serverze gdyż mnie nie stać i nie podobają mi siękoszmarne lagi gdy jest ponad 100.000 graczy na raz i co drugi to bot. Server na którym grałem miał niski rate bo 3/3/3/3 a nie jak niektórzy umieją na questomach z rate 5k/5k/3k/1k. Gra w RO to sama przyjemność! nie wiesz co znaczy WOE? - nie wypowiadaj się.
@XioN jeśli RO2 ma być podobne do R.O.S.E. Online to od razu podziękuję gdyż to gra teżod Gravity ale o wiele gorsza od RO jedynki - szybciej się nudzi i gra o wiele mniej osób
@Zabuzasan już wcześniej powiedziałem coś o grafice i nie będę się powtarzał, po prostu żal mi ciebie
Eeee prosze powtuż sie dla mnie bo może ja jakiś nienotrmalny jestem.
ak grasz w gry tylko dla grafiki to szczerze współczuję
Pozatym jak nie grasz dla questów ani dla grafiki to dlaczego ?
-ten królik to "lunatic" i jak cię zabił to widocznie nie masz wprawy w MMORPG bo się nie szarżuje na byle co
Nie wiem jak sie nazywał...2 lata spedzone nad l2 pół roku nad Silkroad i kilka miesiecy przy Flyff..może żeczywiście nie mam wprawy.. ale w jednym sie zgodze to było byle co
Ja po prostu pokierowałem sie logiką no bo jak królik może cie zabić...puzniej zobaczyłem ze ta gra ma takie "odpały" jakieś skaczące piłki i inne dziwadztwa
Server na którym grałem miał niski rate bo 3/3/3/3
No zeczywiście niski rate's
a nie jak niektórzy umieją na questomach z rate 5k/5k/3k/1k.
Takie servery służą do walki pvp
Gra w RO to sama przyjemność!
Każdy gra w to co lubi ja nikogo do niczego nie zmuszam dla mnie gra w Ro to raczej katorga.
nie wiesz co znaczy WOE? - nie wypowiadaj się.
Bede sie wypowiadał bo mówiłem o grze a nie o jakimś WOE żeczywiście nie wiem co to znaczy i przyznam sie bez bicia ... jak byś mógł to wyjasnij mi to.
WOE - War of Emperium (w wieeeelkim skrócie wojny/zawody gildi).
Pytasz się też o co mi wcześniej chodziło, hmm... o to że jak można się wypowiadać o grze jak się w nią grało kilka minut?
Osobiście nie grałem w l2 więc się nie wypowiem (ale z tego co widziałem to niesamowicie dobra). Rate 3x moim zdaniem i tak jest za wysoki bo pro gracze albo przynajmniej tacy bardziej zawzięci co lepszy eqwip i maksymalny lvl advenced second class dostaną po około roku.
Co do potworów to powiem to tak: "jeśli potwór wygląda groźnie to zazwyczaj jest groźny, jak wygląda milutko to często jest zabójczy: - jest to cytat z jednego forum. Zresztą jest masa stron poświąconych DataBase o RO więc tam można się dowiedzieć prawie wszystkiego.
Problem Grafiki... według ciebie grafika jest na pierwszym miejscu? liczy się grywalność, miodność wypływająca z gry. Ona musi mieć to "coś", przykład: Everquest lub Phantasy Star Online.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-03-10 17:27:50)
jak grałeś krótko to się nie wypowiadaj questy wcale nie są potrzebne jak ma się WOE. Grafika w RO2 jest rawelacyjna? Jak grasz w gry tylko dla grafiki to szczerze współczuję , do tego pomyśl jakie będą wymagania
Czyja powiedzialem ze któtko grałem ?? Powiedziałem ze szybko mi się znudzil, ale sie z nim troche ejszcze aktowalem bo fajna guildie polakow mialem a gralem okolo pol roku.
W skrócie jesli gra bedzie sie rózniła głownie grafika to ją oleje. Bo naprawde oprócz expowania i chodzenia jak mowi kisiel na WOE to niebylo nic ciekawego do roboty. Licze ze bedzie podchodizla po world of warcraft.
2 lata spedzone nad l2
lol przeciez w l2 nie da sie zepsuc postaci bo i tak zawsze starcza sp na wszystko ale gratuluje samozaparcia tyle czasu nad l2
ha ha ha ha
anty ragnakowcy ?XD uwaga bo zrobie sobie na was asure :> ktora wynosmi moja obecnie ponad 600 k HA no coz ... ja uwielbiam 2 typy RAte duze i male ;] i gram na obydwuch ...
lolzz... ciekawe;] Ragnarok 2 .. hmmm ciekawe nyo ciekawe chociasz powiem ze 1 jest wspaniala ;P stare dobre WOE .. hmm nie ma to jak woe.. ;] ale PVP jest jeszcze lepsze ;P xD hey hey kisiel mozeby tak razem potem pograC? ;p w 1 ? ;p
ej btw zeby lunatic kogos zabil ha HA HA HA normalnie wielkie HA HA HA bo n/c
XD lunatic zabil lol XD tak samo jak zreszta poring jak cie zabije to lepiej
wylacz gre ;p i juz wiecej nie siadaj....
Ostatnio edytowany przez Mavet (2006-03-13 07:29:10)
Zabuzasan napisał:2 lata spedzone nad l2
lol przeciez w l2 nie da sie zepsuc postaci bo i tak zawsze starcza sp na wszystko ale gratuluje samozaparcia tyle czasu nad l2
jak sie gra na rate 25x to napewno zawsze bedzie sp ale na np: 7x to juz jest gorzej i trzeba zbierac sp w przerwach miedzy następnymi skillami... no chyba ze dobije do 80 lvl to juz ci raczej sp nie zabraknie
ej btw zeby lunatic kogos zabil ha HA HA HA normalnie wielkie HA HA HA bo n/c
XD lunatic zabil lol XD tak samo jak zreszta poring jak cie zabije to lepiej
wylacz gre ;p i juz wiecej nie siadaj....
Eee tam gadasz i z kad wiesz że to był ten cały lunatic to pewnie jakis Raid Boss pojawiajacy sie raz na 1000 lat [los]
BTW: Gra ktoś w ET ? ? ?
Ostatnio edytowany przez Zabuzasan (2006-03-13 08:18:10)
Moim zdaniem wygląda super ale pewnie na darmowych serwerach będzie lipa[placze] Dlatego ja się nie napalam bo i tak nie będe grał na płatnym[shithappens]
vbo nie przypominam sobie zeby w tej grze wystepowal inny Taki lunaticowy Krolik
wiec sorka ale.. XD ZABIL CIE LUNATIC HA HA HA HA HA xD co prawda miales prawo
ale zeby lunatic XD ;] ale powodzenia moze w 2 jak zaczniesz grac to CIE "LUNATIC" nie zabije ;P
vbo nie przypominam sobie zeby w tej grze wystepowal inny Taki lunaticowy Krolik
wiec sorka ale.. XD ZABIL CIE LUNATIC HA HA HA HA HA xD co prawda miales prawo
ale zeby lunatic XD ;] ale powodzenia moze w 2 jak zaczniesz grac to CIE "LUNATIC" nie zabije ;P
Mogła być to jeszcze eclipse wezwana z DB. @Mavet ja nie gram na high rate i niegdy już nie będę. z RO skończyłem około 5 miesięcy temu i nie wrócę. Swoją drogą odnośnie azury łezka mi się w oku kręci (grałem tylko monkiem/championem[okej]) - dmg 600k? bauahahaha na rate 5k/5k/2k ? to nic wielkiego , sam na qRO miałem dmg ponad 1 milion a na 3/3/3 - 60k.
A ja tam niewiem jesli bedzie leprzy ragnarok 2 od world of warcraft to bede za niego bulil abonament jesli nie to wroce do WOW'a (narazie przerwa bo matura sie zbliza)
Ostatnio edytowany przez kurz_weber (2006-03-14 16:15:59)