Nie jesteś zalogowany.
D.Gray-man oglądnięte 5 odcinków i sobie na razie odpuściłem, Ao no Exorcist fajne anime już oglądnięte, Hihgh School właśnie pobierałem odcinki. Te dwa wcześniej się przydadzą po oglądnięciu High School. Dzięki
Bleach,Inukami!, Lost Universe, ranma 1/2, Rosario to Vampire, Seihou Bukyou Outlaw Star, Shijou Saikyou no Deshi Kenichi, Seto no Hanayome, slayers, sunabozu, Vandread, Yondemasu yo, Azazel-san., To LOVE-Ru, "tenchi", , GetBackers, Gokudou-kun Manyuuki, Urusei Yatsura.
Ostatnio edytowany przez korniszon1 (2015-01-07 15:44:00)
Hej :]
Poszukuje anime (troszkę starsze) gdzie uczeń/mag który posługuje się mieczem jest przymusowo wysyłany do innego świata by niszczyć zło, później dowiaduje się że ma chronić pewną dziewczynę i pomagać w jej misji (więcej nie mogę sobie przypomnieć). Jeszcze pamiętam że bohaterka z drużyny tego maga posługuje się bronią podobną do działa czołgu czy haubicy .
Siema, prawdopodobnie jest to anime "Night Wizard", a bohaterka z działem to Akari Himuro.
Ostatnio edytowany przez pyrokar (2015-01-07 19:57:14)
Siema, prawdopodobnie jest to anime "Night Wizard", a bohaterka z działem to Akari Himuro.
Dziękuje
Nie wiesz skąd można dorwać wersję DVD lub w ogóle pobrać kompletne anime ?
Ostatnio edytowany przez Shinigami22 (2015-01-07 20:16:54)
Poleci ktoś jakiegoś animca typu "From 0 to hero"?
Hajime no ippo, Shijou Saikyou no Deshi Kenichi, Prince of Tennis, Slam Dunk, Eyeshield 21 mam nadzieję ze lubisz sportowe anime
Pasożyt.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pasożyt.
W tym temacie się nie przedstawiamy, tylko pomagamy dobrać odpowiednie rekomendacje chińskich bajek.
Ty dulowaty userze!
No przecież to jest "od frajera do koksa".
Że w krótkim czasie to inna sprawa.
Nie podał ram czasowych. oo
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Witam szukam anime w którym główny bohater jest mężczyzna OGARNIĘTYM nie że lezy na widok cycek itp dobra temat
Ma być to 1.wojskowy/Agent 2.Szkoła 3.Mogą być super moce ale nie muszą 4.Coś w stylu tych anime:
1.Mahouka Koukou no Rettousei
2.Full Metal Panic!
Stanowczo nie mecha bo już rzygam tymi robotami
Nie ma takiej siły, która otworzy nowy rozdział twojego życia, jeśli ty nie zechcesz zamknąć poprzedniego.
Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?
Może podejdą ci te tytuły:
Pumpkin Scissors, Yomigaeru Sora: Rescue Wings, Ginga Eiyuu Densetsu
od bólu: Yuugo Koushoujin
Szukam czegoś brutalnego a'la Corpse Party/Gyo lub coś mocniejszego.
Szukam czegoś brutalnego a'la Corpse Party/Gyo lub coś mocniejszego.
Higurashi, Another
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Deadman wonderland, mirai nikki, elfen lied.
Może dam linka do listy, żebyście wiedzieli, co już oglądałem.
http://anilist.co/animelist/Mido
Deadman wonderland, mirai nikki, another obejrzałem całe.
Higu i elfen mi nie podeszły.
PS. Im nowsze tym lepsze.
Ostatnio edytowany przez Shaft (2015-01-25 22:33:46)