Nie jesteś zalogowany.
Ta wersja właśnie ma ~800 mb na odcinek, więc odpada.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Jak nie znajdziesz, to chyba zostaje ci tylko jakaś bardziej stratna kompresja video.
Poszukuję anime Nodame Cantabile: Paris-Hen, najlepiej [Zero-Raws], ewentualnie od grupy [BSS].
Poszukuję anime Nodame Cantabile: Paris-Hen, najlepiej [Zero-Raws], ewentualnie od grupy [BSS].
Szukam "Soukyuu no Fafner Right of Left" w wersji od [Ureshii].
Proszę. Klikasz prawym i "zapisz link jako...".
Ostatnio edytowany przez Lamarus (2015-01-14 15:45:55)
Szukam polskich hardsubów Pumpkin Scissors lub wersji Eclipse.
Szukam polskich hardsubów Pumpkin Scissors lub wersji Eclipse.
Jeśli takowe hardsuby istnieją też bym prosił ewentualnie działający torrent do wersji od Eclipse. Od kilku dni stoi u mnie na 99,9% i nie chce ruszyć.
Server currently down or file not exist, file maybe archived, try to get another one or search in torrents or ask on forum
Pumpkin Scissors
Coby dokopać się do dyniek, trzeba się zarejestrować. Tyle, że wersja Exiled-Destiny.
Ostatnio edytowany przez sabaton (2015-01-20 16:11:51)
A ja się tak tu wcisnę z pytankiem, czy skądś da się zdobyć wideo do ovy Ao Haru Ride w jakości 720p. lub lepszej? Próbowałam znaleźć, ale tylko znalazłam maksymalnie 576...
Kyou mo ii hi da ^^
A ja się tak tu wcisnę z pytankiem, czy skądś da się zdobyć wideo do ovy Ao Haru Ride w jakości 720p. lub lepszej? Próbowałam znaleźć, ale tylko znalazłam maksymalnie 576...
Najprawdopodobniej nie da rady. OVA była dodawana do mangi i wyszła tylko na DVD.
Uguu... T_T ehh...to trzeba będzie się zadowolić tym co jest... (T_T) dziękuję bardzo za odpowiedź ^^
Kyou mo ii hi da ^^
Pierwsza OAVka jest w 720p, zaraz zapodam link.
Proszę bardzo. Strona jest po węgiersku i trzeba się zarejestrować, ale i tak nie jest to wielki problem.
Ostatnio edytowany przez Lamarus (2015-01-24 11:04:09)
*.* Bardzo, bardzo dziękuję! ^^
Kyou mo ii hi da ^^
Poszukuje hardka do Ginga Tetsudou Monogatari: Wasurerareta Toki no Wakusei /aka/ The Galaxy Railways: A Letter from the Abandoned Planet jeżeli jest bo nie mogę znaleźć. Napisami też nie pogardze...
Ginga Tetsudou Monogatari: Eien e no Bunkiten też proszę
Ostatnio edytowany przez wb555 (2015-01-24 21:24:44)
Do usunięcia. Jak się usuwa posty?
Ostatnio edytowany przez tomfle (2015-01-30 20:48:44)