Nie jesteś zalogowany.
dlaczego o godzinie 19:54 (dzisiaj) usuneliscie mozliwosc zmiany wygladu? wolalem zielony od tego paskudnego czerwonego.
A ja wolę tam czerwony od pustego zielonego
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Sam chciałem już o to pytać gdzie sie podziała możliwość wyboru zielonej skórki na stronie głównej? W/g mnie ten biało/zielony jest mniej oczoje*ny ^^
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Ponieważ ta opcja zżera bazę, przy okazji zwiększa transfer i mało osób z niej korzysta
Imperare sibi maximum est imperium
I dobrze Wolę ten ciemniejszy bo biało-zielony wypala i oczy i monitor
Zżerać bazy, to nie zżera. Ale zielony layout używało tylko kilkadziesiąt osób z ponad 6000 użytkowników. Wiem, że powinno się mniejszości doceniać i wprowadzać im różne udogodnienia, ale w tym przypadku, została podjęta decyzja o rezygnacji wyboru zmiany wyglądu strony. Przepraszam, jeżeli czujecie się pokrzywdzeni.
Być może zostanie wprowadzony nowy wygląd dla całej strony, ale trzeba będzie jeszcze poczekać.
Ja to skomentuje w ten sposób:
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu [papatki][papatki][papatki][papatki]
Od samego początku jak sie loguje na ANSI to korzystałem z zielono/białej skórki a tu taki zonk.
Najlepiej taki profesjonalny Animowo. Zeby wiadomo było, że to strona do najleoszych nalerz i wiecej się animowiczów przyłaczyło.
brak mi slow, tych cenzuralnych bo tych drugich to sporo mi przychodzi do glowy. co to ma byc, powrot do komuny.
Jak już jesteśmy wszyscy skazani na jedna skórke to uprasza sie admina o zrobienie mniej oczojebnej, bo na tą patrze 5 min i już mam ochote rozpier... monitor.[zly]
To jak jest temat strony głównej to ja z pytaniem czy napis,
"Napisy do anime" na samej górze ma tak wchodzić pod to czerwone menu?
Ĺťeby nie było mi to nie przeszkadza, tylko z ciekawości sie pytam.
Jak już jesteśmy wszyscy skazani na jedna skórke to uprasza sie admina o zrobienie mniej oczojebnej, bo na tą patrze 5 min i już mam ochote rozpier... monitor.[zly]
To może najpierw Sonda albo coś w tym stylu? Mi się standardowa bardzo podoba
Przecież ta czerwona jest bardzo estetyczna, zostawic jak jest.:P W końcu lepsze jest wrogiem dobrego, czy jakoś tak:-D
Dobra, dla dwóch osób z tego forum przywrócę poprzedni layout Tylko teraz zmienić layout będzie można w "Moim profilu", a nie jak poprzednio na górze strony. Poczekajcie kilkadziesiąt minut i znów kolor zielony powróci.
Dobra, dla dwóch osób z tego forum przywrócę poprzedni layout Tylko teraz zmienić layout będzie można w "Moim profilu", a nie jak poprzednio na górze strony. Poczekajcie kilkadziesiąt minut i znów kolor zielony powróci.
[okej][yahoo][okej][yahoo]
Słuszna decyzja.
PS. Czyżby te dwie osoby to ja i @shinma?
Ostatnio edytowany przez Satanael (2006-03-13 21:29:58)
Dla mnie to bez różnicy, a nawet lepiej, bo zielony kolor mnie transferu generuje. Po prostu, chciałem standaryzować stronę.
Chodzi mi o to
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Ale jeśli to tylko u mnie to nie ma co tego roztrząsać.
@dzimbo to chyba tylko u Ciebie, bo u mnie jest normalnie. Przyczyną tego stanu rzeczy może być też rodzaj uzywanej przeglądarki. U mnie na FF jest OK.
@dzimbo to chyba tylko u Ciebie, bo u mnie jest normalnie. Przyczyną tego stanu rzeczy może być też rodzaj uzywanej przeglądarki. U mnie na FF jest OK.
Też używam FF wersji 1.5.0.1